Έρωτας Φυγάς: Θάνατοι, εκδίκηση, νέοι έρωτες και αποκαλύψεις

Έρωτας Φυγάς: Θάνατοι, εκδίκηση, νέοι έρωτες και αποκαλύψειςΤα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής Έρωτας Φυγάς, η οποία όπως όλα δείχνουν θα μεταδίδεται μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1 αναμένονται άκρως συνταρακτικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV, πολλά δεινά, ανατροπές, σοκαριστικοί θάνατοι, νέοι έρωτες, μεγάλα πάθη, απρόσμενες αποκαλύψεις και καλοστημένα σχέδια εκδίκησης περιμένουν τους ήρωες του επιτυχημένου σήριαλ.

Μάρκος κι Αλεξάνδρα ξανά μαζί

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα απαγκιστρωμένοι από τα δεσμά των γάμων τους και έχοντας και την συγκατάθεση του Ιάσωνα ζουν πλέον ανενόχλητοι τον έρωτά τους, αδιαφορώντας για τα επικριτικά βλέμματα του κόσμου.

Μάλιστα, μετακομίζουν σε νέο σπίτι μετά το διαζύγιο της Αλεξάνδρας και οι εργάτες του Δεμερτζή, την βοηθούν να το ετοιμάσει κατ’ εντολή του ίδιου. Όμως η Ευγενία βγαίνει από την φυλακή και τους παίρνει το Στεφανάκο. Έτσι, το ζευγάρι μένει μόνο με τον Γιωργάκη καθώς η μικρή Μυρσίνη έχει μείνει στο Κιάρι με τον πατέρα της.

Η κληρονομιά της Μαργέτας

Ο δικηγόρος της Μαργέτας ταράζει την ευτυχία της Αλεξάνδρας όταν της ανακοινώνει ότι η πρώην πεθερά της, της έχει αφήσει όλη την περιουσία της.

Η γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με ένα φρικτό δίλημμα καθώς πρέπει να επιστρέψει στο Κιάρι και να διοικήσει όλα όσα της ανήκουν. Ο Μάρκος πιστεύει ότι η Μαργέτα έκανε αυτή την κίνηση για να την κρατήσει για πάντα εκεί και δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την κατάσταση.

Ο Μάρκος σκοτώνεται

Η ευτυχία του Μάρκου και της Αλεξάνδρας διαλύεται, καθώς ο άντρας έχει ένα σοβαρό τροχαίο. Κάποια στιγμή εκείνος ενημερώνεται ότι ο Στεφανάκος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ύστερα από ένα ατύχημα που είχε και τρέχει με το αυτοκίνητο του, για να βρεθεί κοντά του. Ωστόσο χάνει τον έλεγχο του οχήματος και καταλήγει στον γκρεμό.

Την ίδια ώρα ο Ιάσωνας και η Αλεξάνδρα που βρίσκονται στο αμάξι του Δεμερτζή γίνονται μάρτυρες του συμβάντος. Ο Μάρκος καταλήγει βαθιά τραυματισμένος στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος αιμόφυρτος μετά από πυροβολισμό

Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η Αλεξάνδρα ενώ ο Ιάσωνας κάνει μαζί του μία ειλικρινή κουβέντα και συγχωρούν ο ένας τον άλλον.

Παράλληλα ο Στέφανος και ο Φάνης αγωνιούν στο πλάι του ενώ η Ευγενία φοβάται για το μέλλον. Τελικά, Μάρκος πεθαίνει. Ο κόσμος της Αλεξάνδρας καταρρέει και όλη η Μεσσήνη βυθίζεται στο πένθος.

Η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο Κιάρι

Ο θάνατος του Μάρκου τσακίζει την Αλεξάνδρα που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε για πάντα τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Πλέον τίποτα δεν έχει νόημα για εκείνη.

Στο πλευρό της βρίσκονται, ο Ιάσωνας και ο Στέφανος και την στηρίζουν με όποιον τρόπο μπορούν. Μάλιστα, ο Δεμερτζής παρά το διαζύγιο τους της προτείνει να επιστρέψει στην ασφάλεια του αρχοντικού.

Οι δυο τους μένουν τελικά ξανά μαζί στο Κιάρι και μεγαλώνουν από κοινού τα παιδιά τους ενώ η τρυφερή στάση του είναι μεγάλη παρηγοριά για εκείνη.

Λίγες ημέρες αργότερα γίνεται η κηδεία του Μάρκου και ο Στέφανος και η Αλεξάνδρα μαζί με τα υπόλοιπα αγαπημένα του πρόσωπα, τον αποχαιρετούν για πάντα σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα.

Ο Ιάσωνας γνωρίζει κι ερωτεύεται την Άρτεμη

Μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα ο Ιάσωνας συναντάει την Άρτεμη και γοητεύεται από εκείνη. Ωστόσο η γνωριμία αυτή που πρόκειται να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα μόνο τυχαία δεν είναι.

Εκείνη είναι η μυστηριώδης Δάφνη, η συνεργός του Φάνη, που ήρθε στο Κιάρι για να καταστρέψει τον Δεμερτζή, εξυπηρετώντας τους δικούς της σκοτεινούς σκοπούς. Η γυναίκα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που την παρακινεί και η αποκάλυψη του αναμένεται να συνταράξει τους πάντες.

Έτσι, για να υλοποιήσει αυτό που έχει στο μυαλό της προσεγγίζει τον Ιάσωνα. Εκείνος ένα πρωί ενώ πηγαίνει στη δουλειά του την βρίσκει στον δρόμο να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αυτοκίνητο της και προθυμοποιείται να την βοηθήσει.

Μετά τη γνωριμία τους συναντιούνται συχνά στη λέσχη καθώς η κοπέλα πιάνει δουλειά στο νοσοκομείο ως γιατρός. Σιγά σιγά οι δυο τους έρχονται κοντά και ο Ιάσωνας την ερωτεύεται. Όμως το ίδιο συμβαίνει και με εκείνη παρά τις αρχικές προθέσεις της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Όλο το κτήμα γνωρίζει τον διάδοχο Δεμερτζή

Η Νότα αυτοκτονεί

Ο Στέφανος έχει ζητήσει από την Νότα να φύγει από το σπίτι του και να επιστρέψει στην Αθήνα όμως εκείνη παραμένει στη Μεσσήνη διότι θέλει να εξασφαλιστεί οικονομικά. Μάλιστα, η αλλόκοτη συμπεριφορά της έχει κάνει μέχρι και την Ευγενία να της γυρίσει την πλάτη και πλέον η ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα είναι ανεξέλεγκτη.

Λίγο καιρό μετά το θάνατο του Μάρκου, ο Στρατής ανακαλύπτει τα χρήματα που είχε θάψει στο μικρό Κιάρι και η Νότα που είναι παρούσα βλέποντας την μικρή αυτή η περιουσία χάνει τον έλεγχο. Αρχίζει να φωνάζει ότι τα χρήματα ανήκουν στον Μάρκο και κατ’ έκταση είναι δικά της.

Ο Στέφανος μαθαίνει τι έχει συμβεί και προσπαθεί να την βάλει στη θέση της ενώ αργότερα αποκαλύπτονται τα φρικτά εγκλήματα που έχει διαπράξει. Η Νότα καλείται να λογοδοτήσει μπροστά σε όλους όμως αντί γι’ αυτό πέφτει στο γκρεμό. Η αυτοκτονία της σοκάρει την Ευγενία και ο Φάνης με τον Στέφανο βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της.

Ευγενία και Φάνης γίνονται ζευγάρι

Τσακισμένη μετά τον θάνατο του Μάρκου η Ευγενία βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Φάνη. Ταυτόχρονα, τα κρυμμένα αισθήματα που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον βγαίνουν στο φως και οι δυο τους ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί.

Ωστόσο, η κατάσταση είναι μπερδεμένη μεταξύ τους και παρόλο που ο Φάνης νιώθει αληθινά πράγματα για την γιατρό ξέρει πως δεν μπορεί να την έχει δική του.Έρωτας Φυγάς: Θάνατοι, εκδίκηση, νέοι έρωτες και αποκαλύψεις

Τελικά κάποια στιγμή γίνονται στα κρυφά ζευγάρι και ξέρουν ότι αν αποκαλυφθεί ο δεσμός τους η κατακραυγή θα είναι μεγάλη. Ταυτόχρονα, εκείνος συνεχίζει να έχει επαφές και με την Άρτεμη καθώς το σχέδιο τους για την καταστροφή του Ιάσωνα έχει μπει σε εφαρμογή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *