Παράδεισος Κυριών: Ο Πάρης πανικόβλητος απομακρύνεται από τ….

 

 

Παράδεισος Κυριών: Ο Πάρης πανικόβλητος απομακρύνεται από τ….

Παράδεισος Κυριών: Ο Πάρης πανικόβλητος απομακρύνεται από τ….

 

Ο Σίμος ξεκινά το εκδικητικό σχέδιο εναντίον του Πάρη, όπως θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών», κάνοντας τον να πιστεύει ότι είναι επικίνδυνος και έτσι για να προστατέψει τη Γεωργία και το παιδί εκείνος να αποστασιοποιείται.Παράδεισος Κυριών: Ο Πάρης πανικόβλητος απομακρύνεται από τ….

Σκοτεινό σχέδιο εκδίκησης φέρνει τον Πάρη σε απόλυτη αδυναμία

Αφού αρχικά ο Σίμος χρησιμοποιεί τη Νέλλυ για να κατηγορήσει τον Πάρη για βιασμό, μετά προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να μιλήσει μαζί της και εκείνη της λέει να τον καταγγείλει στην Αστυνομία έτσι ώστε να σώσουν άλλες γυναίκες.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή θάλασσα επεισόδια 3-4

Εντωμεταξύ εν όψει της δίκης ο Πάρης αφήνεται ελεύθερος, ενώ νιώθοντας ότι είναι επικίνδυνος απομακρύνεται από τη Γεωργία.

Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος μαθαίνει για όσα έκανε στο παρελθόν στην Αμαλία και ετοιμάζεται να κάνει τα πάντα για να τον κλείσει στη φυλακή, ενώ προσπαθεί να πάρει την επιμέλεια του εγγονού του καθώς πιστεύει ότι ο Πάρης είναι ακατάλληλος για την φροντίδα του.

 

Παράλληλα όπως θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών» τόσο ο Σίμος όσο και ο Χριστόφορος λένε στην Αμαλία να καταθέσει εναντίον του Πάρη, κάτι που δεν είναι έτοιμη να κάνει ξέροντας ότι θα του καταστρέψει τη ζωή, ενώ αργότερα αυτή που την πείθει είναι η Μιράντα, η οποία έχει πέσει και εκείνη θύμα βιασμού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποια κοπέλα πεθαίνει στα χέρια του Λυκούργου;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *