Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος βρίσκει ηρεμία στον μοναχό

 

 

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος βρίσκει ηρεμία στον μοναχό

 

Νέες καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται στη συνέχεια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», καθώς την ώρα που ο Γιωργίκης αποφασίζει να προχωρήσει στο γάμο του με την Ιουλία, ο Χρήστος βρίσκει την ηρεμία του κοντά στον μοναχό Επιφάνειο.Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος βρίσκει ηρεμία στον μοναχό

 

Ο Γιωργίκης πάει να βρει τον μοναχό Επιφάνειο

Ο Γιωργίκης είναι πλέον αποφασισμένος να παντρευτεί την Ιουλία.

Έτσι αφού επισημοποιεί τον αρραβώνα τους, ανακοινώνει ότι ο γάμος θα γίνει πολύ σύντομα, κάτι που βάζει τη Χάιδω σε υποψίες ότι ο αδερφός της βιάζεται λόγω εγκυμοσύνης της Ιουλίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο γιος μου- Μεγάλο μπαμ στη Μάνη

Εντωμεταξύ ο Χρήστος με τη συντροφιά του μοναχού Επιφάνειου, δηλαδή του Ανέστη, του βιολογικού του πατέρα, αρχίζει να βρίσκει την ηρεμία του καθώς καταφέρνει να του απαλύνει τη ψυχή.

Παράλληλα ο Γιωργίκης όπως θα δούμε στη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας», φοβούμενος την αντίδραση που θα έχει ο Χρήστος αν μάθει για τον γάμο, δεν του έχει πει τίποτα.

Όμως την ώρα που η οικογένεια Σκούταρη πηγαίνει στο αρχοντικό, ο Χρήστος κάνει την εμφάνισή του και ενώ ο Γεωργίκης φοβάται πως θα αντιδράσει, ο νεαρός είναι απόλυτα ψύχραιμος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μετά τον φόνο ο Αλέξης δίνει τέλος στη ζωή του

Έτσι οι δικοί του ηρεμούν και χαρούμενος ο Γιωργίκης αποφασίζει να πάει στο μοναστήρι και να συναντήσει τον μοναχό που έχει βοηθήσει τον Χρήστο.

Εκεί μένει έκπληκτος όταν στο πρόσωπο του αναγνωρίζει τον Ανέστη, τον εξαφανισμένο άντρα της αδελφής του, ενώ εκείνος αρνείται ότι είναι ο Ανέστης και έτσι ο Γιωργίκης μένει με τις αμφιβολίες….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *