Η Μάγισσα: O Αντρέι είναι παιδί του Τζανέτου Λάσκαρη

 

Η Μάγισσα: O Αντρέι είναι παιδί του Τζανέτου Λάσκαρη

Μπροστά σε μια σοκαριστική ανακάλυψη θα βρεθεί σε επόμενα επεισόδια ο Αντρέι καθώς θα ανακαλύψει πως ο Ρώσος πατέρας του δεν είναι στην πραγματικότητα πατέρας του, αλλά πως ο ίδιος είναι παιδί του Τζανέτου Λάσκαρη!Η Μάγισσα: O Αντρέι είναι παιδί του Τζανέτου Λάσκαρη

 

Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ που θα προκαλέσει αίσθηση στη σειρά του ANT1 «Η μάγισσα».

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τη ζωή του Αντρέι Σιντόροφ που εμφανίστηκε ξαφνικά στη ζωή της οικογένειας Λάσκαρη, αλλά φαίνεται πως η μοίρα παίζει τα δικά της περίεργα παιχνίδια και τελικά ο ερχομός του στον πύργο της μόνο τυχαίος δεν ήταν τελικά!

Όπως θα σας αποκαλύψουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο TiVi Σίριαλ, ο μυστηριώδης Ρώσος αξιωματικός είναι ο μοναχογιός του Τζανέτου Λάσκαρη, την ύπαρξη του οποίου κανείς στην οικογένεια δεν γνώριζε, ενώ φυσικά ούτε και ο ίδιος το ήξερε! Η αποκάλυψη θα γίνει στα επόμενα επεισόδια και συγκεκριμένα σε αυτά που θα παιχτούν τον Δεκέμβρη λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Πρώτος απ’ όλους θα το ανακαλύψει ο ίδιος ο Αντρέι, που μέσα από δική του τυχαία έρευνα θα μάθει πως όλη του τη ζωή πίστευε λάθος άνθρωπο για πατέρα του και πολύ αργότερα στην οικογένεια Λάσκαρη. Φυσικά μια τέτοια αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω-κάτω καθώς οι ισορροπίες θα αλλάξουν δραματικά, αφού ο Αντρέι είναι ουσιαστικά ο πραγματικός κληρονόμος και αρχηγός της οικογένειας Λάσκαρη, ως πρωτότοκος -και μοναδικός- γιος του Τζανέτου!

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Μάρκος και Θεοφανώ το σκάνε από τον πύργο

Μάγισσα: Η μεγάλη αποκάλυψη

Όπως προαναφέραμε, η σοκαριστική ανακάλυψη που θα κάνει ο Αντρέι και θα έχει να κάνει με τη δική του ζωή, θα ξεκινήσει από τον Κανέλλο. Ο τελευταίος, συγκλονισμένος ακόμα από τον χαμό του αδελφού του, του Τζανέτου, θα μιλήσει στον Ρώσο αξιωματικό για πράγματα από το παρελθόν του αγαπημένου του αδελφού. Ένα από αυτά που θα του πει θα «χτυπήσει καμπανάκι» στον Αντρέι και θα τον αναστατώσει. Συγκεκριμένα, θα αφορά έναν μεγάλο έρωτα που είχε ο Τζανέτος με κάποια Σοφία, όπως έλεγαν και τη μητέρα του Αντρέι.

Όταν ο Κανέλλος μπαίνει σε λεπτομέρειες για το ποια ήταν η Σοφία και από πού προερχόταν ο έρωτας του αδελφού του, αρχίζει να συνδέει τα κομμάτια του παζλ. Παράλληλα, ο Αντρέι έχει ήδη αναφέρει πως ποτέ δεν πήρε αγάπη από τον Ρώσο πατέρα του και ποτέ ο ίδιος δεν κατάλαβε γιατί του φερόταν τόσο σκληρά και του έλεγε ότι θα τον «στείλει από εκεί που ήρθε».

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 18-19-20: η Βαλέρια αυτοκτονεί. Σύλβια και Σώτος στα πράσα

Μέχρι που η υποψία τρυπώνει σαν σαράκι στην ψυχή του και αποφασίζει να ψάξει αν πράγματι ήταν πατέρας του. Και η αλήθεια τελικά δεν θα αργήσει να φανεί και μέσα από έρευνα που κάνει βρίσκει ακράδαντα στοιχεία πως η μητέρα του είχε σχέση με τον Τζανέτο και πως περίμενε το παιδί του, όταν εκείνος χάθηκε και θεωρήθηκε νεκρός.

Για να αποφύγει την κατακραυγή της κοινωνίας, σύμφωνα με την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TiViSirial η ίδια αναγκάστηκε να παντρευτεί με τον Ρώσο Σεργκέι Σιντόροφ, ο οποίος αναγνώρισε μεν το παιδί της σαν δικό του, αλλά ποτέ δεν το αγάπησε σαν δικό του!

Ο Αντρέι έχει πια όλα τα στοιχεία στα χέρια του που θα τον κάνουν κυρίαρχο της Μάνης! Όμως, τι στα αλήθεια θα συμβεί όταν αποκαλυφθεί ένα τόσο συγκλονιστικό μυστικό που θα ταράξει συθέμελα την οικογένεια Λάσκαρη;

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *