Σασμός: Ο έρωτας είναι μονόδρομος

 

Σασμός: Ο έρωτας είναι μονόδρομος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο έρωτας είναι μονόδρομος.

 

Καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται στη σειρά «Σασμός», με τη Στέλλα να βρίσκει τον έρωτά της στο πρόσωπο του εισαγγελέα Χρήστου Γιακωβάκη.

Ο νέος ακέραιος εισαγγελέας που φτάνει στην Κρήτη, ο Χρήστος Γιακωβάκης, αδέκαστος διώκτης της διαφθοράς, αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει τα πάντα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες.

Ο Γιακωβάκης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο σε μια οικογένεια που η βεντέτα κόστισε τη ζωή του αδελφού του πατέρα του. Ο πατέρας του που πολέμησε τη βεντέτα, δέχτηκε απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του και έτσι σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα αναγκάστηκε να φύγει από την Κρήτη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Βασιλική και Αργυρώ σε πόλεμο

Μετά από χρόνια ο Χρήστος γυρίζει στην Κρήτη, καθώς έμαθε για τη βεντέτα μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, θέλοντας να βάλει μια τάξη αλλά και θέλοντας να συνεχίσει το έργο του πατέρα του.

Έρχεται αποφασισμένος να βάλει τέλος στις βεντέτες και να εξαρθρώσει τα κυκλώματα εγκληματικότητας.

Ο Χρήστος στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» γνωρίζει στο χωριό τη Στέλλα και διαπιστώνει ότι είναι μπλεγμένη σε βρώμικες ιστορίες ενώ έχει σχέση και με τις δυο οικογένειες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέα θανάσιμη επίθεση σε Μαθιό και Βασιλική και αυτή τη φορά θα πετύχει

Οι δυο τους πολλές φορές θα βρεθούν σε άγρια κόντρα η οποία όμως τελικά θα τους φέρει κοντά, θα εκτιμήσουν ο ένας τον άλλον και ο έρωτας θα τους χτυπήσει την πόρτα…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *