Ο Παράδεισος των κυριών: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 23 έως 27/1

Ο Παράδεισος των κυριών: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 23 έως 27/1Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος έχει μια αναπάντεχη συνάντηση που τον εξοργίζει και τον ωθεί στο να κάνει μια αποκάλυψη στον Βύρωνα…

Ο Παράδεισος των κυριών επεισόδια 61-62-63-64-65
Η επικίνδυνη περιπέτεια της Μιράντας συνεχίζει να φέρνει στο δρόμο της δυσάρεστες ανατροπές… Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών, στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, από Δευτέρα 23 έως Παρασκευή 27/1.

Ηθοποιοί: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

23/1 Επεισόδιο 61
Ο Ντίνος έχει μια αναπάντεχη συνάντηση που τον εξοργίζει και τον ωθεί στο να κάνει μια αποκάλυψη στον Βύρωνα. Με το ίδιο πρόσωπο θα συναντηθεί και η Γεωργία, αλλά στη δική της περίπτωση η κουβέντα μαζί του θα τη βάλει σε έντονο προβληματισμό. Ο Μάρκος προδίδεται από τα συναισθήματά του, ενώ η Πιπίτσα προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για ένα ζήτημα που την καίει.

Ο Ντίνος ανησυχεί για την τύχη της Μιράντας, ενώ η Λιζέτα, η πρώην γυναίκα του, ήρθε αποφασισμένη να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του. Ο Χριστόφορος έρχεται σε ρήξη με τον Άγη και στη συνέχεια με τη Βικτώρια. Πάνω στον καυγά ανταλλάσσουν λόγια σκληρά που χωρίς να το ξέρουν τα ακούει το λάθος άτομο.

Η Βικτώρια υποψιάζεται ότι κρύβεται ο Αποστόλης πίσω από τη ληστεία στον Παράδεισο των κυριών. Εκείνος πάνω σε έναν καβγά με τον Πάρη παρεκτρέπεται για πρώτη φορά σε βαθμό που ξεπερνάει κάθε όριο. Ο Πάρης ανησυχεί ότι έχασε την Αμαλία οριστικά, αλλά εκείνη του δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει αν θέλει πραγματικά να την κρατήσει κοντά του…

Την ίδια ώρα η Μιράντα έρχεται αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα που την αιφνιδιάζει και που είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που πίστευε πως θα την οδηγούσαν οι επιλογές της…

 

24/1 Επεισόδιο 62
Η επικίνδυνη περιπέτεια της Μιράντας συνεχίζει να φέρνει στο δρόμο της δυσάρεστες ανατροπές παρά τις φαινομενικά ευοίωνες εξελίξεις. Ο Ντίνος που της συμπαραστέκεται, βρίσκεται σε μια αδιάκοπη εσωτερική πάλη μεταξύ δικαιοσύνης και προσωπικής ανάγκης.

Παρόμοιες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό του Πάρη ο οποίος με γνώμονα πάντοτε την πολυπόθητη εύνοια της Αμαλίας, καλείται να αποφασίσει με ποια πλευρά θα ταχθεί: με το δίκαιο ή με το ατομικό συμφέρον;

Κι ενώ ο Πάρης αντιλαμβάνεται πως εν τέλει αυτές οι δύο επιλογές μπορούν να ταυτιστούν, ο Αποστόλης δε χάνει ευκαιρία να αμφισβητήσει τον τρόπο σκέψης του και να σπείρει αμφιβολίες.

Παράλληλα στο σπίτι των Γιαννόπουλων προμηνύεται καταιγίδα, αφού παρά την ευαίσθητη κατάσταση του Μάρκου, δύο τρομερές αποκαλύψεις θα έρθουν να ανατρέψουν τις ισορροπίες μια για πάντα. Άραγε πώς θα αντιδράσει η Αμαλία στην στάση του Πάρη; Ποιος είναι ο απώτερος σκοπός της μυστηριώδους γυναίκας από την Αμερική;

 

25/1 Επεισόδιο 63
Η Αμαλία μαθαίνει απ’ την Πολυξένη το μεγάλο μυστικό της Βικτώριας και αποφασίσει να την αντιμετωπίσει στα ίσα. Η Μιράντα απ’ την άλλη πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, να δει τον Μάρκο έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση μ’ αυτά που της εξομολογείται… Δύο απροειδοποίητες επισκέψεις θα ταράξουν τον Παράδεισο για διαφορετικούς λόγους.

Απ’ τη μία ο Ντίνος που έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του και απ’ την άλλη η Τζένη που έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα της εποχής…

Θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι ή θα τους παρασύρουν τα καινούρια δεδομένα; Ο Πάρης βλέπει πως ο πατέρας του προσπαθεί να με νύχια και με δόντια να πάρει την Όλγα με το μέρος του και αντιδράει. Θα τα καταφέρει να αφυπνίσει τη μητέρα του ή η μάχη αυτή, για ακόμη μία φορά, έχει χαθεί;

 

26/1 Επεισόδιο 64
Ο Μάρκος και η Πιπίτσα κάνουν ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα και η Γεωργία βιώνει μια απογοήτευση που δεν καταφέρνει να διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά της. Ο Ζήσης μαθαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να συλληφθεί και απειλεί τον πληροφοριοδότη του με σκοπό να προστατέψει τον εαυτό του.

Σε κίνδυνο μπαίνει και η Βικτώρια, εν αγνοία της, όταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια. Η Λιζέτα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ντίνου και στη σχέση του με τη Μιράντα και δείχνει αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει. Ο Χριστόφορος έρχεται σε σύγκρουση με τη Βικτώρια όταν μαθαίνει για τη φωτογραφία που έφτασε στα χέρια της Αμαλίας και απαξιώνει τις επιλογές του Άγη για ακόμα μία φορά.

Η Αμαλία έρχεται κοντά με τον Πάρη και εκείνος ψάχνει απαντήσεις για ερωτήματα που την απασχολούν. Ο Αποστόλης ετοιμάζει ακόμα ένα σχέδιο ώστε να μπορεί να ελέγχει απόλυτα την Όλγα και ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή πραγματικότητα. Ο Άγης καλείται πρώτη φορά να λογοδοτήσει σοβαρά για τις πράξεις του και η Μιράντα μαθαίνει κάτι που την οδηγεί στο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της…

 

27/1 Επεισόδιο 65
Τα τρομακτικά νέα που ανακοινώνει ο Ντίνος πέφτουν σα βόμβα στον Παράδεισο των Κυριών κι η έκρηξη που προκαλείται δεν αφήνει κανέναν αλώβητο. Ο Σωτήρης ρισκάροντας την καριέρα του, προτείνει στη Μιράντα μία λύση για να γλυτώσει τη φυλακή, αλλά εκείνη διατηρεί ορισμένες επιφυλάξεις.

Το φέρσιμο του Άγη απέναντι στη Γεωργία, βγάζει τον Μάρκο εκτός εαυτού. Μαζί με τον Στέφανο παλεύουν να υπερασπιστούν το δίκιο τους μέσα στο σπίτι των Μπουραντάδων που μετατρέπεται σε καζάνι που βράζει.

Η τεταμένη κατάσταση θα οδηγήσει τον Χριστόφορο στη λήψη οριστικών αποφάσεων. Από την άλλη, η Αμαλία δείχνει πως αλλάζει σταδιακά τη στάση της προς τον Πάρη ενώ η Όλγα προβληματίζεται για την νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται στο σπίτι της.

 

Ο Παράδεισος των κυριών: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 23 έως 27/1

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *