Η Μάγισσα: H Θεοφανώ μπαίνει στο στόχαστρο πολλών και επικίνδυνων ανθρώπων

 

Η Μάγισσα: H Θεοφανώ μπαίνει στο στόχαστρο πολλών και επικίνδυνων ανθρώπων

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς η Θεοφανώ μπαίνει στο στόχαστρο πολλών και επικίνδυνων ανθρώπων.Η Μάγισσα: H Θεοφανώ μπαίνει στο στόχαστρο πολλών και επικίνδυνων ανθρώπων

Στο μεταξύ ενώ η κατάσταση στον πύργο των Λασκαρέων εξακολουθεί να είναι τεταμένη άλλη μία αποκάλυψη έρχεται να δυναμιτίσει το κλίμα.

Η Δαμιανή ανακαλύπτει πως ο Τζανής και η Μεταξία ξανά βρίσκονται και αυτό την κάνει έξω φρενών αφού ο γιος της, της είχε υποσχεθεί πως δεν θα ξανά πέσει στο ίδιο αμάρτημα.

Ο Μιχαήλ που νιώθει απογοητευμένος τόσο από τους χειρισμούς όσο και από την γενικότερη συμπεριφορά του γιου του στον οποίο είχε παραδώσει το τιμόνι του γένους των Λασκαρέων, του ζητά πίσω ότι του έχει χαρίσει. Του ζητάει δηλαδή να παραδώσει πίσω τη θέση του καπετάνιου.

Διαβάστε Επίσης  OPEN: Ξεκινάει άμεσα η νέα σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας»

Εκείνος όμως που έχει αρχίσει να αναγνωρίζει τα πλεονεκτήματα αυτής της θέσης και πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις λέει όχι.Η Μάγισσα: H Θεοφανώ μπαίνει στο στόχαστρο πολλών και επικίνδυνων ανθρώπων

Η απόφαση του αυτή βέβαια δεν μπορεί παρά να έχει συνέπειες. Πατέρας και γιος γίνονται ξαφνικά αντίπαλοι και έτσι ο πύργος των Λασκαρέων μοιράζεται σε δύο στρατόπεδα και μάλιστα σε μία στιγμή αρκετά δύσκολη με όσα συμβαίνουν έξω από την πόρτα τους.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Στέλιος σώζει την Υβόννη

Παράλληλα η Μεταξία θέλοντας να απομακρύνει από πάνω της κάθε υποψία προσπαθεί να θολώσει τα νερά τόσο στην αδερφή του Μάρκου την Ρηνιώ όσο και στην γυναίκα του Τζανή την Κερασίνα.

Παρόλα αυτά και οι δύο γυναίκες γίνονται όλο και πιο δύσπιστες απέναντι της.

H Θεοφανώ ηδη βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών και επικίνδυνων ανθρώπων ενώ ανάμεσα στους ελάχιστους συμμάχους της φαίνεται να είναι παραδόξως ο ορθολογιστής Αντρέι.

Θα καταφέρει να τη σώσει η θα βρεθεί έρμαιο στα χέρια τους;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *