Σασμός: Σφοδρή σύγκρουση για Βασιλική -Αργυρώ

 

Σασμός: Σφοδρή σύγκρουση για Βασιλική -Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε σφοδρή σύγκρουση για Βασιλική -Αργυρώ.

 

Η παράδοση του Μαθιού και η ομολογία του φόνου του Λάζαρου συγκλονίζουν όλο το χωριό και φέρνουν τον Αστέρη αντιμέτωπο με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του.

Αποφασίζει τελικά να στηρίξει τον αδερφό του και την οικογένειά του και η Αργυρώ ετοιμάζεται να πάρει τον Πετράκη και να φύγει οριστικά από την Κρήτη.

Η κατάσταση στην Άνω Ποριά μυρίζει μπαρούτι και πλέον όλο το χωριό βρίσκεται σε επιφυλακή προκειμένου να αποφευχθεί ένα νέο χτύπημα της βεντέτας.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, όλοι ξέρουν όμως ότι όταν το μίσος μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων ξυπνά κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη φωτιά που είναι ικανή να κάψει τα πάντα στο διάβα της.

Ο Μαθιός έχει αποφασίσει πια πως δεν υπάρχει άλλη λύση για να γλιτώσουν το κακό από το να ρίξει τον εαυτό του στις φλόγες και το ‘κανε ξέροντας ότι αυτό είναι το μόνο σωστό για την οικογένειά του. Να παραδοθεί στην αστυνομία ομολογώντας το φόνο του Λάζαρου.

Έτσι, θα γλιτώσει η Βασιλική και το μένος της Αργυρώς που είναι έτοιμη να διαλύσει την σχέση της με τον Αστέρη θα κοπάσει. Η ίδια η Βασιλική που προαισθάνεται τις αποφάσεις του άντρα της τον ψάχνει απελπισμένα για να τον σταματήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το τραγούδι που ντύνει τον έρωτα Βασιλικής – Φίλιππου

Όσο για τον Αστέρη, βρίσκεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του, καθώς είναι πια ξεκάθαρο πως πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην οικογένεια του και στη γυναίκα που αγαπάει.

Όμως η Αργυρώ έρχεται αντιμέτωπη και με μία νέα αποκάλυψη που την απογοητεύει τελείως και δεν αφήνει περιθώρια επιλογής.

Δεν μπορεί πια να φανταστεί την υπόλοιπη ζωή της στο πλευρό ενός Σταματάκη και όσο κι αν την πονά αυτό, πρέπει να το πάρει απόφαση και να προχωρήσει. Και έτσι ενώ η Εύα προσπαθεί για άλλη μια φορά να αποπροσανατολίσει τον Ανδρέα σχετικά με την πραγματική της ταυτότητα, εκείνος μαθαίνει για την ομολογία του Μαθιού και βράζει.

Ο Μαθιός οδηγείται με χειροπέδες στο κρατητήριο και το χωριό όλο συγκλονίζεται από το νέο ότι αυτός είναι ο δολοφόνος του Λάζαρου.

Η Βασιλική καταρρακωμένη τα βάζει με τον εαυτό της και ετοιμάζεται να ομολογήσει την αλήθεια στον Αντώνη όμως την τελευταία στιγμή η Καλλιόπη, καταφέρνει να τη συγκρατήσει, τονίζοντας ότι κουβαλά ένα παιδί το οποίο πρέπει να είναι απόλυτη προτεραιότητα της.

Μπροστά στην θυσία του αδερφού του ο Αστέρης λυγίζει και συνειδητοποιεί ότι οφείλει να σταθεί στους δικούς του ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσει οριστικά την μόνη ελπίδα που είχε να χτίσει μια ζωή με την Αργυρώ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη παίρνει χάπια – Η Βασιλική καταρρέει

Εκείνη είναι απελπισμένη από την εξέλιξη των πραγμάτων και θέλοντας να κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να δώσει στον Πετράκη την οικογένεια που δικαιούται του προτείνει την μόνη λύση που θεωρεί ότι μπορεί να λειτουργήσει και για τους δυο τους. Να φύγουν μακριά από την Κρήτη όπως σχεδίαζαν να κάνουν πριν ξεσπάσει η καταστροφή.

Όμως και μόνο που προτείνει κάτι τέτοιο την δεδομένη χρονική στιγμή εξωθεί τα πράγματα στα άκρα. Η Εύα προειδοποιεί τον Αντρέα που ορκίζεται ότι θα ξεπληρώσει το φονικό με αίμα να μην πειράξει το Μαθιό ωστόσο εκείνος είναι αμετάπειστος και ήδη κάνει σχέδια για την εκτέλεση του κατά την μεταγωγή του στις φυλακές.

Λίγο πριν γίνει αυτό η Βασιλική προλαβαίνει να τον επισκεφθεί στο κρατητήριο για να του δώσει κουράγιο για τα δύσκολα που έρχονται. Δυστυχώς και για τις δύο όμως η αλήθεια για τον πραγματικό δολοφόνο του Λάζαρου αποκαλύπτεται με τον πιο απρόσμενο τρόπο, στο μόνο άνθρωπο που δεν περιμένουν.

Πλέον η σύγκρουση της Βασιλικής με την Αργυρώ είναι αναπόφευκτη καθώς εκείνη επιμένει στο τελεσίγραφο που έχει δώσει στον Αστέρη, χωρίς να κάνει ούτε βήμα πίσω και εκείνος μπλεγμένος πια στα διλήμματα, τις αλήθειες και στα κρυμμένα μυστικά που τον χτυπούν κατά πρόσωπο βυθίζεται στην απελπισία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *