Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη χτυπάει την Κασσιανή

 

Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη χτυπάει την Κασσιανή

Η Κασσιανή ακούει την Φιλαρέτη όσο εκείνη μιλάει με το Θέμη και τον ενημερώνει για την μήνυση που σκοπεύει να κάνει στο Ζαμάνο.Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη χτυπάει την Κασσιανή

 

“Θα το πάω μέχρι τέλους, θα τον ξεμπροστιάσω και θα αναγκαστεί να μου πει τι απέγινε το παιδί μου” του λέει κι εκείνος υπόσχεται πως θα την βοηθήσει.

Στο μεταξύ η Φιλαρέτη ενημερώνει την Αυξεντία ότι η Κασσιανή θέλει απόψε, τα κλειδιά για το δωμάτιο των κειμηλίων και εκείνη με τη σειρά της ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ.Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη χτυπάει την Κασσιανή

“Πρέπει να μεταφέρουμε τα οστά του Διακοσάββα έξω από το μοναστήρι. Η Κασσιανή θέλει τα κλειδιά για τα κειμήλια αλλά είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο ψάχνει και πολύ φοβάμαι πως πρόκειται για το Διακοσάββα“.

Στο μεταξύ ενός ακόμη καυγάς ξεσπάει ανάμεσα στην Φιλαρέτη και την Κασσιανή με αποτέλεσμα η τελευταία να την προσβάλλει πολύ άσχημα. Τότε η Φιλαρέτη μην μπορώντας άλλο να κρατήσει την οργή της την χαστουκίζει.

Οι άλλες μοναχές σοκάρονται αρχικά αλλά στη συνέχεια ικανοποιούνται με την κίνηση της Φιλαρέτης. “Ποιος ξέρει τι της είπε για να φτάσει σ’ αυτό το σημείο η αδερφή Φιλαρέτη και της χρειαζόταν ένα μάθημα.” είναι μερικά από όσα λένε.

Η Κασσιανή τοποθετεί με τη βοήθεια του Μπόγρη βάζει μία κάμερα στο κελί της Αυξεντίας και σύντομα θα μάθει τα πάντα για το Διακοσάββα, τα οστά του και το ποιος τον σκότωσε.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *