Σασμός : Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Ανδρέα

 

Σασμός : Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Ανδρέα

Σασμός : Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Ανδρέα

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Καλλιόπη σκοτώνει τον Ανδρέα.

Μεγάλες ανατροπές και μία αποκάλυψη θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός . Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV, ο Αντρέας πέφτει όμηρος στα χέρια της Καλλιόπης.

Ο νέος χρόνος πρόκειται να φέρει μεγάλες ανατροπές στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA και οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι, με νέες προκλήσεις.

Όπως έχουμε δει από την στιγμή που ο Αντρέας επέστρεψε στην Κρήτη ο φόβος της βεντέτας φούντωσε καθώς εκείνος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες, τόσο για τον θάνατο των ανιψιών του όσο και για της μητέρας του.

Η Καλλιόπη ξέρει πως όσο ο Αντρέας γυρνάει ανάμεσα τους τα παιδιά της κινδυνεύουν γι’ αυτό και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η γυναίκα ετοιμάζει ένα σχέδιο εναντίον του με σκοπό να τελειώνει μια για πάντα μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Ευτυχία μαθαίνει για το διαζύγιο – Πως αντιδρά;

Σύμφωνα με αποκλειστικές εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε η Καλλιόπη καταφέρνει και παγιδεύει τον σκληρό άντρα με αποτέλεσμα να πέσει θύμα απαγωγής από εκείνη. Τον κλειδώνει σε μία αποθήκη και λογαριάζεται μαζί του μια και καλή.

Ανάμεσά τους λέγονται μεγάλες αλήθειες από το παρελθόν που πονάνε τον Αντρέα. Συγκεκριμένα του αποκαλύπτει πως δεν πρέπει να τρέφει μίσος για την οικογένειά της γιατί έχουν το ίδιο αίμα αφού ο βιολογικός του πατέρας ήταν ο Ρούσος, ξάδερφος του άντρα της.

Ο Αντρέας είναι ο καρπός του παράνομου έρωτα της μητέρας μαζί του. Ο σκληρός άντρας είναι σοκαρισμένος αλλά η Καλλιόπη αποφασισμένη για όλα του θέτει λοιπόν τελεσίγραφο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πετάει έξω από το Δημαρχείο την Αμαλία

Ή θα τον σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια ή θα φύγει από την Κρήτη και δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά.

Ο Αντρέας είναι σε αδιέξοδο.

Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός και από την επόμενη μέρα ο Αντρέας είναι εξαφανισμένος. Ο Τηλέμαχος και οι δικοί του άνθρωποι προσπαθούν να τον εντοπίσουν αλλά μάταια. Σύμφωνα με το myTV κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται αλλά και αν είναι ζωντανός.

Αμέσως ενημερώνεται η αστυνομία και οι έρευνες για τον εντοπισμό του αρχίζουν αλλά κανείς δεν ξέρει τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και την Καλλιόπη στην αποθήκη.

Κάποιοι πιστεύουν πως είναι νεκρός ενώ άλλοι πως έφυγε χωρίς όμως να μπορούν να καταλάβουν το γιατί.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *