Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μιλά έξω από τα δόντια στην…

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μιλά έξω από τα δόντια στην…

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μιλά έξω από τα δόντια στην…

 

Οι εξελίξεις συνεχίζονται στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και ο Ορέστης δυσανασχετεί από τη συγκατοίκηση του με την Αλκμήνη, στην οποία αναγκάζεται να μιλήσει ανοιχτά.

Επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκεται μπροστά σε ένα χάος

Η Αλκμήνη έχοντας μείνει χωρίς δουλειά και θέλοντας να είναι μακριά από την Αντωνία, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά μαζί, έχει ζητήσει από τον Ορέστη να μένει για ένα διάστημα στο σπίτι του και εκείνος έχει δεχτεί.Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μιλά έξω από τα δόντια στην…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ ο γάμος της Βασιλικής με τον Φίλιππο

Καθώς ο Ορέστης γυρνάει στο σπίτι του παθαίνει σοκ από την ακαταστασία που επικρατεί εκεί και επειδή όταν έμενε μόνος του φρόντιζε αρκετά ο ίδιος το σπίτι, του κάνει εντύπωση αυτό που αντικρύζει μπροστά του.

«Τι είναι όλα αυτά βρε Αλκμήνη; Λες και έπεσε βόμβα εδώ μέσα. Ποιος θα τα πλύνεi όλα αυτά; Σοβαρά τώρα..

Κοίτα, είμαι μεγάλο παιδί και δεν μπορώ να αλλάξω ούτε συνήθειες, ούτε τον χαρακτήρα μου» λέει ο Ορέστης όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» στην Αλκμήνη και συνεχίζει

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω «καρφώνει» την Βασιλική στους γονείς της

«Απ’ τη στιγμή που σε φιλοξενώ πρέπει να προσαρμοστείς εσύ στα χούγια μου. Έφαγες; Πλύνε τα, βάλτα στο πλυντήριο, μάζεψε τα ψίχουλα από το τραπέζι.. Καλά… στο σπίτι σου έτσι έκανες;» την ρωτάει. Εκείνη τότε σηκώνεται για να καθαρίσει και του απαντά «Εντάξει θα τα μαζέψω… Πώς κάνεις έτσι; Πολύ γκρινιάρης είσαι…».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *