Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: 55, 56, 57, 58

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: 55, 56, 57, 58

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: 55, 56, 57, 58

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: 55, 56, 57, 58. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΣΚΑΙ. Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 18/12/2023 έως τις 21/12/2023.

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: 55, 56, 57, 58

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 55 στις 18/12/2023
Επεισόδιο 55
Δευτέρα

Μετά την αιφνίδια επίσκεψη της Πέλλας στο ατελιέ του, ο Κίτσος χάνει το πλοίο για τη Σύρο. Η Χρυσοστόμη και ο Ισίδωρος εισβάλλουν ανήσυχοι στο σπίτι του Αντρέα και τον βρίσκουν ημιλιπόθυμο.

Η Χρυσοστόμη αναλαμβάνει να τον περιθάλψει παρά τις αντιρρήσεις του. Η Μάρμω στη Σύρο, εντωμεταξύ, μοιάζει να συνέρχεται με τη φροντίδα της Σεβαστής. Ο Στέφανος δυσανασχετεί στο σπίτι με τον Χρυσίνα και η Μερόπη για να του συμπαρασταθεί τον καλεί να μείνουν μόνιμα με τη Θάλεια μαζί της στην Αθήνα, ωστόσο εκείνος αρνείται.

Ο Τέλης, μετά από προτροπή του Κίτσου, προσεγγίζει την Πέλλα εκείνη όμως δείχνει απρόθυμη να συμφιλιωθεί μαζί τους, ειδικά μετά τη συμπεριφορά του τελευταίου.

Η Χρυσοστόμη ενημερώνει τη Σεβαστή για την κατάσταση του Ανδρέα, η οποία φεύγει εκτάκτως από τη Σύρο χωρίς να αποκαλύψει στη Μάρμω τον πραγματικό λόγο της επιστροφής της. Και ενώ η Σεβαστή αφήνει πίσω της τη Σύρο, ο Κίτσος φτάνει στο νησί όταν παράλληλα ο Ανδρέας δέχεται σπίτι του μια επίσκεψη που θα τον ξαφνιάσει…

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 56 στις 19/12/2023
Επεισόδιο 56
Τρίτη

Η Μάρμω θυμωμένη που βλέπει τον Κίτσο μπροστά της τον διώχνει όμως εκείνος είναι αποφασισμένος να την πείσει να τον αφήσει έστω να της μιλήσει. Η Μάρμω είναι ανένδοτη και του ζητάει να πάρει το πρώτο πλοίο και να επιστρέψει στην Αθήνα. Η Σεβαστή, επιστρέφοντας απροειδοποίητα, βρίσκει τον Ανδρέα παρέα με τη Σοφία.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες : Ο Δούκας γίνεται ένας άλλος άνθρωπος

Η Θάλεια ζητάει από τη Μιρέλλα να επικοινωνήσει με το πνεύμα του Δημήτρη, και ενώ η Μιρέλλα δέχεται να τη βοηθήσει δεν καταφέρνει να μιλήσει με τον νεκρό αρραβωνιαστικό της.

 

Η Μερόπη αρχίζει να συμπαθεί και να αποδέχεται όλο και περισσότερο τον Στέφανο, ο οποίος κάνει φιλότιμες προσπάθειες να βρει τρόπο να πάρει τη Θάλεια μακριά από τον Χρυσίνα.

Ο Θωμάς βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Τέλη που κρύβει στο υπόγειο του μαγαζιού του. Τέλος, η Δέσποινα δέχεται τη συμβουλή του Ισίδωρου και αποφασίζει να δηλώσει την εξαφάνιση του άντρα της, Όμηρου Γαλάτη, ώστε να βγάλει μονομερώς το διαζύγιο επικαλούμενη εγκατάλειψη συζυγικής στέγης…

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 57 στις 20/12/2023
Επεισόδιο 57
Τετάρτη

Η Μάρμω αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Κίτσο να της εξηγήσει. Εκείνος της ζητάει συγγνώμη και της λέει πως ήρθε για να τη στηρίξει και να ξεπεράσουν μαζί την αποβολή του παιδιού τους.

Ο Λουκάς κατηγορεί ευθέως τη Σοφία πως έχει ακόμα αισθήματα για τον Ανδρέα, εκείνη όχι μόνο δεν το δέχεται αλλά αποφασίζει να παραιτηθεί και από την κλινική για να του το αποδείξει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κωνσταντίνος και Ισίδωρος ένα βήμα πριν τη φυλακή

Ο Ανδρέας όμως δεν θα αφήσει τη Σοφία να φύγει τόσο εύκολα. Η Μερόπη είναι πεπεισμένη πως ο άντρας που είδε ήταν ο Δημήτρης και προσπαθεί να πείσει και τον Στάθη ότι δεν έκανε λάθος.

Η επιβεβαίωση θα έρθει από τη Μιρέλλα που θα πει στη Μερόπη ότι έψαξε να βρει τον Δημήτρη ανάμεσα στους νεκρούς αλλά δεν τον βρήκε εκεί! Η αποτυχημένη επιδρομή των φαλαγγιτών στο κελί του Τέλη, θα αποτελέσει μια νέα απειλή για το μέλλον του Θωμά στους Ευέλπιδες…

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 58 στις 21/12/2023
Επεισόδιο 58
Πέμπτη

Η Μάρμω ζητά από τον Κίτσο να παραμείνει στη Σύρο και αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει στο κτήμα της. Η Σοφία τελικά κάμπτεται από την επιμονή του Ανδρέα και αναιρεί την παραίτησή της, παρόλο που ο Λουκάς συνεχίζει να αντιμετωπίζει με δυσπιστία τις προθέσεις της.

Η Μερόπη, θορυβημένη από όσα έχει δει και από την εικασία της Μιρέλλας πως ο Δημήτρης δεν είναι νεκρός, αποφασίζει να αναζητήσει μόνη της την αλήθεια.

Ο Βαλλίδης ετοιμάζεται να κηρύξει πόλεμο στον Φάνη και τον Στάθη και η Αλέκα άθελά της μπαίνει ανάμεσα στα πυρά.

Κι ενώ η Μάρμω με τον Κίτσο συγκρούονται οριστικά όπως όλα δείχνουν, η Πέλλα ανακαλύπτει ένα ακόμα ψέμα του Μαρμάρη και ο Ανδρέας αποφασίζει για πρώτη φορά να υψώσει το πραγματικό του ανάστημα στον Μεταξά.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *