Κάνε ότι κοιμάσαι Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 27, 28

 

Κάνε ότι κοιμάσαι Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 27, 28

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια Β΄κύκλος 27, 28: Περιλήψεις των επεισοδίων . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι της ΕΡΤ1 .Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 11/12/2023 έως τις 12/12/2023.

 

Κάνε ότι κοιμάσαι Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 27, 28

 

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια Β΄κύκλος Επεισόδιο 27 στις 11/12/2023
Επεισόδιο 27
Δευτέρα

Η Λέτα εξαρτάται συναισθηματικά ολοένα και περισσότερο από τον πατέρα της και δεν μπορεί να εξηγήσει την απόσταση ανάμεσά τους. Ο Σταύρος έχει στοιχεία εναντίον του Βασίλη και του Σταματάκη και ζητάει να μιλήσει στον λυκειάρχη του.

Ο Βασίλης κατηγορεί τον Χρήστο ότι πήρε τα στοιχεία αυτά, όταν διέρρηξε το δωμάτιο της Μαργαρίτας στη μαθητική εστία του Κολλεγίου.

Η Άννα μαθαίνει ότι η τυφλή εμπιστοσύνη και εκτίμηση της Χρύσας προς τον Σταματάκη οφείλεται στη βοήθεια που είχε προσπαθήσει να δώσει στον αδελφό της, όταν φοιτούσε κι εκείνος στο Κολλέγιο.

Ο Ίσσαρης υποπτεύεται ότι ο Πέτρος και η Άννα προσπαθούν με κάθε τρόπο να στριμώξουν τον Λημνιό και προσπαθεί να το αποτρέψει. Ο Λημνιός επιμένει να βοηθήσει στην υπόθεση του Κάσδαγλη με τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη και περιμένει να αλλάξει γνώμη ο Νικόλας, για να του ζητήσει το δικό του αντάλλαγμα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Καραπάνος ξεσπά σε κλάματα – Αμηχανία στο κελί

Ο άγνωστος που χτύπησε τον Λάκη, κατάφερε ηλεκτρονικά να μεταφέρει κάποια χρήματα από τον λογαριασμό του και τώρα η Μπετίνα ανησυχεί για το τι άλλο μπορεί να συμβεί.

Θεωρώντας ότι ο Τόλης βρίσκεται πίσω απ’ όλα αυτά, ο Λάκης τον προειδοποιεί να μείνει μακριά τους, κατηγορώντας τον και για τον φόνο του πατέρα του.

Θα συνεργαστεί ο Νικόλας με τον Λημνιό; Ποιος είναι ο φοιτητής που εξαφανίστηκε στη θέση του Μάκη, δουλεύοντας παλιότερα για το νομικό γραφείο του Ίκαρου και του Αχιλλέα; Τι θέλει να μάθει η Δάφνη από την Άννα;

 

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια Β΄κύκλος Επεισόδιο 28 στις 12/12/2023
Επεισόδιο 28
Τρίτη

Ο Μάκης αρχίζει και αντιδρά στην πίεση του Αχιλλέα και προσπαθεί να βρει τρόπο να του δημιουργήσει πρόβλημα. Ποια είναι η θανάσιμη απειλή του Άρη προς τον Πέτρο; Τι ρόλο παίζει στην Υπηρεσία Πληροφοριών;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Ισίδωρος Απαιτεί Να Έχει Λόγο Στην Ανατροφή Της Εγγονής Του

Η Δάφνη κλονίζεται για τη σχέση της με τον Λημνιό και δεν ξέρει πώς να τον αντιμετωπίσει. Ο Λάμπης προσπαθεί να πλησιάσει στο σχολείο τη Λέτα και της προτείνει να μένει και στο δικό τους σπίτι.

Ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι το σχέδιό τους προδόθηκε. Τον κατέγραψε μια κρυφή κάμερα που είχε στο δωμάτιό της η Μαργαρίτα, όταν ο Σταύρος τον πλήρωσε για να κλέψει τους σκληρούς δίσκους. Ο Σταύρος ζητάει από τον Σταματάκη σαν αντάλλαγμα για να μη μιλήσει, να αποβληθεί η Μαργαρίτα.

Η Ζωή ζητάει από τον Λάκη να μην ενοχλήσει ξανά τον Τόλη για να τους αφήσει ήσυχους και να εξαφανιστεί. Ο Ίκαρος καταθέτει τις φωτογραφίες, ενοχλώντας τη Χρύσα. Η Πέρσα πιέζει να μάθει αν ο Σταματάκης έχει όντως κάποια κρυφή ερωτική ζωή που θα γύριζε εναντίον του.

Πώς θα αντιδράσει η Άννα όταν μάθει ότι ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό; Ποιος παγιδεύει τη Μαργαρίτα με την έρευνα στο δωμάτιό της;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *