Η Γη της Ελιάς: To Μωρό του Μάνου και της Μαρίνας με σπάνιο θανατηφόρο σύνδρομο

 

Η Γη της Ελιάς: To Μωρό του Μάνου και της Μαρίνας με σπάνιο θανατηφόρο σύνδρομο

Ο γάμος της Μαρίνας και του Μανού περνάει έντονη κρίση εξαιτίας μίας σημαντικής διαφωνίας που έχουν.Η Γη της Ελιάς: To Μωρό του Μάνου και της Μαρίνας με σπάνιο θανατηφόρο σύνδρομο

Ο γυναικολόγος της κοπέλας, ζήτησε να κάνει αμνιοπαρακέντηση για να διαπιστωθεί αν είναι καλά το μωρό στην υγεία του όμως εκείνη αρνείται γνωρίζοντας τα σοβαρά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στην ίδια αλλά και στο έμβρυο.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η γη της ελιάς, ο Μάνος μαζί με τον Ισίδωρο και την Ιουλία πιέζουν τη Μαρίνα να κάνει την εξέταση αλλά εκείνη παραμένει ανένδοτη. Λίγες μέρες αργότερα γιατρός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στο Μάνο αποκαλύπτοντας του τι συμβαίνει.

Μάλλον κάτι ανησυχητικό. Για την ακρίβεια του λέει ότι υποπτεύεται πως το μωρό τους έχει σύνδρομο Έντουαρντς, μία πολύ σοβαρή πάθηση που οδηγεί σε θνησιμότητα εντός του πρώτου χρόνου ζωής και παρουσιάζει ως επιπλοκές, συγγενείς καρδιοπάθειες και νοητική στέρηση.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα διαλύει τους αρραβώνες του Μάρκου

Ο Μάνος ακούγοντας τα λόγια του γυναικολόγου παθαίνει πανικό και ενημερώνει τον πατέρα του ο οποίος προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Οι ώρες περνούν και ο Μάνος δυσκολεύεται να αποφασίσει αν πρέπει να το πει στην Μαρίνα αλλά θεωρεί ότι η αλήθεια ίσως την ταρακουνήσει και κάνει επιτέλους την εξέταση.

Την ίδια στιγμή η Στέλλα προχωράει στο πανούργο σχέδιο της να χωρίσει την Ρένα από τον Χάρη και προτείνει σε μια γυναίκα που δουλεύει στο διαγνωστικό κέντρο, την Όλγα, να παραποιήσει τα αποτελέσματα της εξέτασης της Ρένας έναντι 50.000 €.

Εκείνη όμως είναι έντιμη επαγγελματίας και αντί να υποκύψει στο δέλεαρ του χρηματισμού, την καταγγέλλει στην αστυνομία για απόπειρα δωροδοκίας. Ύστερα από λίγες ημέρες ο Κουράκος με τη βοήθεια της Όλγας συλλαμβάνει τη Στέλλα βάζοντας ένα τέλος στις σατανικές προθέσεις της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Tο απόλυτο spoiler του Σβήγκου για την σειρά

Μετά, ενημερώνει το Μάνο για όλα καθώς εκείνος και η σύζυγος του αποτέλεσαν μέρος του σχεδίου της Στέλλας. Όσο συμβαίνουν όλα αυτά ο Ισίδωρος διαπιστώνει ότι οι υποψίες του γυναικολόγου για το σύνδρομο του μωρού έχουν κάποια βάση και τρομοκρατείται ιδιαίτερα.

Έτσι ξεκαθαρίζει στο Μάνο ότι η Μαρίνα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην εξέταση για να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για το μέλλον της ίδιας και του παιδιού της καθώς κινδυνεύει από αυτό το σπάνιο και θανατηφόρο σύνδρομο.

Όταν η Μαρίνα μαθαίνει για τον κίνδυνο που διατρέχει το έμβρυο καταρρακώνεται και ξεσπάει σε κλάματα ενώ ο Μάνος την στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Όλοι τρέμουν στην ιδέα ότι το μωρό μπορεί να γεννηθεί άρρωστο και καταδικασμένο να πεθάνει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *