Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης Μαθαίνει Πως Μυρτάλη Και Στέφανος Χώρισαν Οριστικά.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης Μαθαίνει Πως Μυρτάλη Και Στέφανος Χώρισαν Οριστικά.Η Γη της Ελιάς spoiler: Άφωνος θα μείνει ο Αλέξης στην γη της ελιάς, όταν μάθει πως η Μυρτάλη και ο Στέφανος χώρισαν οριστικά. Τα νέα αυτού του μεγάλου χωρισμού, θα ταξιδέψουν με ταχύτητα φωτός σε όλη τη Μάνη, με αποτέλεσμα ο γιος της Μαργαρίτας να μαθαίνει από τους πρώτους τα “ευχάριστα”.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Αλέξης μαθαίνει πως Μυρτάλη και Στέφανος χώρισαν οριστικά.

Η εμμονή του απέναντι σε αυτή την κοπέλα, συνεχίζεται. Οι εφιάλτες του δε τον αφήνουν σε ησυχία, δε του δίνουν τον κατάλληλο χρόνο να αναπνεύσει, να γίνει καλά. Με δική του πρωτοβουλία, αλλάζει την φαρμακευτική του αγωγή, χωρίς αποτέλεσμα. Οι εκρήξεις του συνεχίζονται, με αποτέλεσμα η Μαργαρίτα να ανησυχεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο εισαγγελέας ήρθε να ρίξει φως στον θάνατο του Νικηφόρου

Σύμμαχός του σε όλα αυτά, είναι ο Θεοδόσης. Ο Αλέξης βλέπει στα μάτια του το στήριγμα που έψαχνε χρόνια. Του μιλάει για την Μυρτάλη, του τονίζει τις σκέψεις του, του περιγράφει τους εφιάλτες του. Ο Θεοδόσης είναι στο πλευρό του διαρκώς, επισημαίνοντάς του πως θα τον βοηθήσει.

Όσο ο Αλέξης προσπαθεί να συνέλθει, τόσο το παρελθόν τον κυνηγά. Διαρκώς βλέπει την Μυρτάλη στο πλευρό του, κάνει όνειρα μαζί της, την θέλει αποκλειστικά δική του. Η είδηση του χωρισμού θα πέσει σαν βόμβα και μόνο χαρά θα του δώσει.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Την κάνει ότι θέλει με ξεδιάντροπο τρόπο

Ο Αλέξης θα μάθει πως η Μυρτάλη και ο Στέφανος χώρισαν, με αποτέλεσμα ο εφιάλτης να ξεκινά, στην γη της ελιάς. Οι έντονες παρακολουθήσεις θα αρχίσουν ξανά, με την ηρωίδα μας να μπαίνει σε τεράστιο κίνδυνο. Πλέον, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο που να τους κρατάει χωριστά. Αυτό νομίζει ο Αλέξης και ετοιμάζει τη νέα του επίθεση…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *