Άση Μπήλιου Μηνιαίες προβλέψεις : Τυχερές και άτυχες μέρες του Δεκεμβρίου 2023

Άση Μπήλιου Μηνιαίες προβλέψεις : Τυχερές και άτυχες μέρες του Δεκεμβρίου 2023

 

Δείτε ποιες μέρες είναι οι τυχερές και ποιες οι άτυχες του Δεκεμβρίου 2023: Δες παρακάτω αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια τον Δεκέμβρη του 2023 από την Άση Μπήλιου.

Υποδεχόμαστε τον τελευταίο μήνα μιας απαιτητικής χρονιάς που μας δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα συναισθημάτων, δυστυχώς τα περισσότερα αρνητικής χροιάς αν λάβουμε υπόψη τις δυσάρεστες εξελίξεις όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως.

Ο Δεκέμβριος δεν φαίνεται να πηγαίνει πίσω σε περίεργη επικαιρότητα, καθώς στη διάρκεια του θα έχουμε ανάδρομη φαινομενικά πορεία για τον Ερμή. Αν παρατηρήσετε τις περιόδους που είναι ανάδρομος ο Ερμής σχεδόν πάντα έχουμε άστατες καιρικές συνθήκες.

Έτσι από τις 13/12/2023 που θα γυρίσει ανάδρομος και μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2024 είναι καλό να είμαστε προσεκτικοί και να προνοούμε αν ταξιδεύουμε να βλέπουμε το μετεωρολογικό δελτίο. Βέβαια για το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός οι επιρροές διαφέρουν και σε κάποιους ο Δεκέμβριος μπορεί να φέρει και πολύ τυχερές εξελίξεις.

Στις 06/12/2023 ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς και σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 13/12/2023 έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε καταστάσεις, να είμαστε ονειροπόλοι, να φοράμε διαστρεβλωτικούς φακούς βλέποντας ανθρώπους και καταστάσεις σε μια άλλη διάσταση από την πραγματική.

 

Με κάποιο τρόπο ο Δεκέμβριος δημιουργεί αρκετή σύγχυση και στρες από το τι να ψωνίσουμε και πόσο, πού και με ποιους να περάσουμε τις γιορτές, μέχρι ποιοι πραγματικά είναι φίλοι μας, ποιοι είναι αξιόπιστοι και έμπιστοι συνεργάτες, κλπ. Στις 22/12/2023 ο Ήλιος προχωρά στον Αιγόκερω και έχουμε το χειμερινό Ηλιοστάσιο, την πιο μικρή μέρα του χρόνου και αντίστοιχα τη μεγαλύτερη νύχτα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 27/12/2023 ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έρχεται με την τυχερή όψη Ήλιου-Δία και μας καλεί να φροντίσουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας, τις επαφές μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να συσφίξουμε τους οικογενειακούς μας δεσμούς.

Στο τέλος του μήνα στις 31/12/2023 ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο για να μας χαρίσει περισσότερη αισιοδοξία και να μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τους στόχους και τα σχέδια μας. Καλό μήνα και καλές γιορτές!

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Δεκεμβρίου για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας παραθέτω εκτός των ζωδίων και των όψεων που θα επηρεάσουν περισσότερο και τις μοίρες κάθε ζωδίου που είναι πιο ευαίσθητες σε αυτές τις όψεις.

1 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω και η νοητική απόδοση μας βελτιώνεται τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την οργάνωση της σκέψης, τη συγκέντρωση, τον σχεδιασμό, την πρακτικότητα. Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει ανάδρομος στις 13/12, οπότε εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι την ανάδρομη πορεία του για σημαντικές δράσεις, κινήσεις, ενάρξεις, συμφωνίες, αγορές. Θα ξαναβρεθεί στον Αιγόκερω στις 12/01/24 μετά από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα που θα βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη από τις 23/12 μέχρι την 1η Ιανουαρίου και ορθόδρομος από τις 02/01 μέχρι τις 12/01.

2 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μια θετική όψη που βοηθά να είμαστε πιο μεθοδικοί στη λύση προβλημάτων, πιο εστιασμένοι και πειθαρχημένοι στους στόχους μας, φέρνει δικαίωση, διευθέτηση εκκρεμοτήτων και ωθεί στην ανάληψη ευθυνών. Ευνοεί Αιγόκερους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους, Καρκίνους που ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τη 0η μέχρι την 4η μοίρα αυτών των ζωδίων.

 

 

3Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη από τον Ζυγό συναντά τον Πλούτωνα σε μια ασφυκτική όψη τετραγώνου. Αυτή η όψη αυξάνει την ανάγκη μας για αγάπη, έρωτα και τρυφερότητα. Θέλουμε να βιώσουμε όμως έντονες ερωτικές καταστάσεις κι όχι χλιαρές στις σχέσεις μας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει όσους επηρεάζει σε επιλογές που πιθανώς να είναι «επικίνδυνες» καθώς έλκουμε πιο σκοτεινούς τύπους. Αν είμαστε όμως σε μια υγιή σχέση, τότε αυτή η όψη κάνει πιο έντονη τη σεξουαλικότητα μας. Χρειάζεται προσοχή στην καχυποψία, στις ζήλιες, στις εμμονές. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι με Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 28 μοίρες των ζωδίων αυτών.

4 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη προχωρά στον Σκορπιό. Σε αυτή τη θέση που η Αφροδίτη βρίσκεται σε αδυναμία αγαπά το μυστήριο, την ένταση στις ερωτικές σχέσεις και φυσικά αγαπά και τις οικονομικές ανέσεις. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες θα επωφεληθούν περισσότερο.

 

6 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μια όψη που μπορεί να είναι βοηθητική αν απευθυνθούμε σε ανθρώπους που έχουν εμπειρία στη ζωή τους, είναι καλοί σύμβουλοι σε σχέσεις, θέματα εμφάνισης και οικονομικά. Είναι μια όψη σταθεροποίησης και εύνοιας στις δεσμεύσεις προσωπικές κι επαγγελματικές. Θα ευνοήσει περισσότερο Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες με γενέθλια στο ξεκίνημα του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 1η μοίρα. Επηρεάζει από την προηγούμενη μέρα.

 

8 Δεκεμβρίου: Σχηματίζεται μια θετική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία, ένα υπέροχο τρίγωνο που ευνοεί την επικοινωνία, τις ευχάριστες ειδήσεις, το εμπόριο, τις σπουδές, τα θέματα των δοσοληψιών, τις αγοραπωλησίες, τις συνεντεύξεις, τις εκκινήσεις, τα ταξίδια. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στις 6 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Επηρεάζει από την προηγούμενη μέρα.

Διαβάστε Επίσης  Ξεκαθαρίσματα και παρασκήνιο για 4 ζώδια φέρνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου 2024

 

10 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στον Ταύρο. Αυτή η όψη είναι εξαιρετική για να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, να το ρίξουμε λίγο έξω, όχι όμως τόσο για να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά ή να έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Γενικά θα έχουμε μια αισιόδοξη και θετική στάση στις σχέσεις μας, θα είμαστε πιο κοινωνικοί και γενναιόδωροι. Κι ενώ είναι μια καλή όψη αν θέλουμε να κάνουμε νέους φίλους, να δοκιμάσουμε μια νέα κουζίνα, να κάνουμε πάρτι, να βγούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καλό είναι να αποφύγουμε πολύ σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις. Θα έχουμε την τάση για υπερβολές στο φαγητό, το ποτό αλλά και τα έξοδα. Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ή όσους έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 4 ως τις 8 μοίρες. Επηρεάζει από την προηγούμενη μέρα.

11 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Πρόκειται για μια θετική όψη για την επικοινωνία, τις επαφές μας, τη λεκτική έκφραση των συναισθημάτων μας. Βοηθητική όψη για συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις για Σκορπιούς, Αιγόκερους, Παρθένους, Καρκίνους, Ιχθύες, Ταύρους με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή όσους έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 8η μοίρα.

13 Δεκεμβρίου: Σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη με συμμετοχή του Ποσειδώνα σε τετράγωνο και του Ουρανού σε χιαστί όψη. Μια Νέα Σελήνη που μας επιτρέπει να είμαστε πιο αισιόδοξοι για τα μελλοντικά μας βήματα, πιο ευχάριστοι στις επαφές μας με τους άλλους, πιο πρόθυμοι να κάνουμε γνωριμίες, να ταξιδέψουμε, να διασκεδάσουμε. Όμως το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί σύγχυση αναφορικά με το ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσουμε. Πρέπει να προσέξουμε τις μεγάλες προσδοκίες όμως και φυσικά να είμαστε γειωμένοι και να μην πετάμε στα σύννεφα χωρίς να έχουμε κάνει έναν έλεγχο της πραγματικότητας. Ενδεχομένως να προκύψουν απρόοπτα και εντάσεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζονται περισσότερο.

Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω. Θα παραμείνει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 22/12, ενώ στις 23/12 θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Τοξότη μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2024.

17 Δεκεμβρίου: Μια απαιτητική και απατηλή μέρα που ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, καθώς δείχνει διάψευση προσδοκιών, απογοητεύσεις, παραπλανήσεις, δόλο, παρασκήνιο, τάση για ψεύδη και κλοπές. Θα είμαστε πιο αφηρημένοι και δεν θα μπορούμε να συγκεντρωθούμε εύκολα στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας μας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζονται περισσότερο. Ή όσοι ανεξαρτήτως ζωδίου έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 22 ως τις 26 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Επηρεάζει από την προηγούμενη μέρα.

18 Δεκεμβρίου: Επαναλαμβάνεται η θετική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, που ευνοεί την επικοινωνία, τις ευχάριστες ειδήσεις, το εμπόριο, τις σπουδές, τα θέματα των δοσοληψιών, τις αγοραπωλησίες, τις συνεντεύξεις, τις εκκινήσεις, τα ταξίδια. Παρόλα αυτά, η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά ή να καθυστερήσει τις καλές εξελίξεις. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκονται κοντά στις 5 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Επηρεάζει από την προηγούμενη μέρα.

 

21 Δεκεμβρίου: Πραγματοποιείται η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η όψη αυτή αφορά σε σχέσεις, συνεργασίες και στα οικονομικά δείχνοντας ξαφνικές εξελίξεις και απρόοπτα νέα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι για κακό. Αντιθέτως μπορεί να κάνουμε ξαφνικές γνωριμίες, να προκύψουν κεραυνοβόλοι έρωτες ή και ξαφνικά έσοδα. Βέβαια υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που οδηγεί σε αποστασιοποίηση, χωρισμούς, προβλήματα στα οικονομικά. Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου: Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, ή όσους έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 19 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Την ίδια μέρα ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Η όψη βοηθά να είμαστε ρεαλιστές, να οργανώνουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας, παρόλα αυτά η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν βοηθά ιδιαίτερα να αξιοποιήσουμε στο έπακρο μια τέτοια όψη.

22 Δεκεμβρίου: Σχηματίζεται το χειμερινό Ηλιοστάσιο. Ο Ήλιος προχωρά στον Αιγόκερω, αρχίζει ουσιαστικά ο χειμώνας στο βόρειο ημισφαίριο και φυσικά έχουμε τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος συναντά σε σύνοδο τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω. Κι ενώ είναι βοηθητική όψη για την επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις, τις μετακινήσεις, το εμπόριο, επισκιάζεται από το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος.

 

23 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής στην ανάδρομη πορεία του οπισθοχωρεί στο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου.

24 Δεκεμβρίου: Σχηματίζεται η όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Είναι μια όψη θετική για να αναλάβουμε ευθύνες, να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, να συμφωνήσουμε σε μια πρόταση ή να ξεκινήσουμε κάτι με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Η όψη επηρεάζει από την προηγούμενη μέρα. Ευνοεί ακόμη τις επαφές με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και τις οικογενειακές συναθροίσεις. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκονται κοντά στη 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Διαβάστε Επίσης  Αυτά τα ζώδια σίγουρα θα σε εκδικηθούν

25 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δίνοντας μια «φευγάτη» αίσθηση στην ημέρα μας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ρομαντική και νοσταλγική όψη που μας κάνει πιο ευαίσθητους αλλά και πιο συμπονετικούς με τους άλλους. Τα λόγια αγάπης, η έκφραση των συναισθημάτων μας γίνεται αβίαστα. Ίσως η καλύτερη όψη που θα μπορούσαμε να έχουμε την ημέρα των Χριστουγέννων. Είναι μια όψη που επηρεάζει θετικά Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου. Φυσικά χρειάζεται προσοχή στις εξιδανικεύσεις και τις ωραιοποιήσεις. Τουλάχιστον είναι μια χαλαρή μέρα για να γιορτάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η όψη επηρεάζει από την προηγούμενη ημέρα.

 

27 Δεκεμβρίου: Μια ιδιαίτερα περίεργη μέρα καθώς σχηματίζεται το δεύτερο τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η ίδια όψη έγινε ακριβείας πρώτη φορά στην Πανσέληνο του Νοεμβρίου στις 27/11. Και τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στην Πανσέληνο του Δεκεμβρίου. Θα ακολουθήσει μια τρίτη φορά στις 09/01/24. Είναι μια μέρα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε παρεξηγήσεις, να μας δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις ή να ακούσουμε ψέματα, να είμαστε αφηρημένοι (προσέξτε στην οδήγηση), να χάσουμε ή να μας κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα. Καλό είναι επίσης να προσέξτε τη συμμετοχή σας σε τυχερά παιχνίδια αυτές τις μέρες. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αν εκπροσωπείτε τα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων ή αν έχετε ως ωροσκόπο αυτά τα ζώδια από τις 22 μέχρι τις 27 μοίρες.

Την ίδια μέρα ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Το τρίγωνο με τον Δία και το εξάγωνο με τον Κρόνο κάνει αυτή την Πανσέληνο πιο θετική ή τουλάχιστον λιγότερο ενοχλητική σε σχέση με τα φεγγάρια των προηγούμενων μηνών. Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 5 μοίρες των ζωδίων αυτών.

 

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τυχερό τρίγωνο του Ήλιου στον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο που φέρνει ευκαιρίες επέκτασης, θετικές προοπτικές σε θέματα σπουδών, δουλειάς, επιτυχία, βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα και οικονομικά κέρδη. Αφορά κυρίως Αιγόκερους, Καρκίνους, Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται στα παραπάνω ζώδια από τις 3 ως τις 7 μοίρες. Η επιρροή ξεκινά από τις 26 Δεκεμβρίου.

28 Δεκεμβρίου: Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες των εορτών καθώς έχουμε τη σύνοδο Ερμή-Άρη στον Τοξότη, η οποία από τη μια είναι μια δυναμική όψη, δείχνει ευστροφία και αποφασιστικότητα, εύκολα όμως μπορεί να παρασύρει σε βιασύνες και έκφραση θυμού αυτούς που επηρεάζει. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη κι αυτό κάνει ακόμη πιο έντονη την επιρροή του. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, στις επαφές, αλλά και στις μετακινήσεις μας. Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στην 24η μοίρα.

29 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη αυξάνει την ανάγκη μας για αγάπη, έρωτα και τρυφερότητα και δείχνει πολλές φορές μοιραίες έλξεις και πάθη. Επηρεάζονται πιο θετικά Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 29 μοίρες αλλά πιο θετικά. Εσείς μπορεί να κάνετε μια καρμική γνωριμία ή να έχετε ένα δυνατό οικονομικό νέο.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Τοξότη. Η Αφροδίτη στον Τοξότη αγαπά την περιπέτεια και είναι ελεύθερο πνεύμα. Λατρεύει τις νέες εμπειρίες, τα ταξίδια, τις επαφές και τις γνωριμίες με άτομα που έχουν ανοιχτό πνεύμα και φυσικά αγαπά το φλερτ! Θα ευνοήσει Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή είναι μια αρκετά απαιτητική όψη που μπορεί να φέρει απογοήτευση, εξαπατήσεις, απώλειες, ψευδαισθήσεις, ψευδείς ειδήσεις. Σχετίζεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας και χρειάζεται προσοχή στις επαφές μας με άτομα που δεν γνωρίζουμε καλά ειδικά όταν μας τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Προσοχή στο υγρό στοιχείο, στα θαλάσσια ταξίδια. Φέρνει στην επικαιρότητα θέματα που αφορούν τις φαρμακευτικές, τη θάλασσα, τα χημικά, αλλά υπάρχει και τάση για αποκάλυψη σκανδάλων. Επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, σύμφωνα με την asibiliou, του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 25 μοίρες.

31 Δεκεμβρίου: Ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου δίνοντας μας περισσότερη αισιοδοξία κι ελπίδα για τη χρονιά που θα ξεκινήσει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *