Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία πηγαίνει στη Καλαμάτα και…

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία πηγαίνει στη Καλαμάτα και…

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία πηγαίνει στη Καλαμάτα και…

 

Στο επίκεντρο των εξελίξεων, στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», θα βρεθεί και πάλι ο Δημοσθένης, αλλά και η Ασπασία.

Ο Δημοσθένης αποφεύγει τεχνηέντως όλες τις κατηγορίες της Ασπασίας για την Ξένια. Η Ξένια όμως, παίρνει τηλέφωνο ανώνυμα την Ασπασία και της αποκαλύπτει πράγματα που την αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Το δυνατό spoiler για την σχέση Μάικλ – Κατερίνας

Έτσι, η Ασπασία παίρνει την απόφαση και πηγαίνει στην Καλαμάτα, βρίσκει εκεί την Ξένια και μόλις αντιλαμβάνεται το σχέδιο του Δημοσθένη σοκάρεται, στη Γη της Ελιάς.

Η Ασπασία ξεκαθαρίζει αμέσως μετά την επιστροφή της, στον Δημοσθένη, ότι δεν πρόκειται να μεγαλώσει το παιδί της Ξένιας και φεύγει από το σπίτι. Προκειμένου, όμως, να εξηγήσει τα ανεξήγητα στην Ειρήνη, αναγκάζεται να της πει τη μισή αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αθώος ο Αστέρης – Εκτός εαυτού Αργυρώ και Μαρίνα

Η Ειρήνη μαλώνει άσχημα με την Ασπασία μετά την αποκάλυψη της αλήθειας και παίρνει το μέρος του Δημοσθένη. Την ίδια ώρα η Ασπασία ζητάει άμεσα διαζύγιο μετά από όλα συνέβησαν.

Ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Λυκούργο ότι δεν θα δώσει διαζύγιο στην Ασπασία και τον προειδοποιεί πως, αν τον προκαλέσουν, θα ακουστούν πράγματα στο δικαστήριο που δεν τη συμφέρουν…

Τι θα συμβεί τελικά;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *