MEGA: Αλλαγή προγράμματος για Debate – Γη της Ελιάς – Μαύρο Ρόδο

Το debate των πολιτικών αρχηγών θα πραγματοποιούνταν κανονικά απόψε 15/6 το βράδυ με αποτέλεσμα τα επεισόδια της Γης της Ελιάς αλλά και του Μαύρου Ρόδου στο MEGA να μεταφέρονταν για αύριο.

Ωστόσο, τελικά αναβλήθηκε, λόγω του τριήμερου πένθους στην χώρα μας για την τραγωδία στην Πύλο. Έτσι, η Γη της Ελιάς και το Μαύρο Ρόδο θα προβληθούν κανονικά απόψε στο MEGA. Τι θα δούμε;

Η Ευτυχία εξομολογείται στην Άννα πως νιώθει τον Κουράκο όλο και πιο απόμακρο, αλλά η Άννα το αποδίδει στο άγχος πριν τον γάμο. Η ζήλια του Φίλιππου προβληματίζει τη Βασιλική, ενώ ο Στάθης με τον Λυκούργο προσπαθούν να τον δικαιολογήσουν.

Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς (Μίλτος Χαρόβας) αποδεικνύεται κακός σύμβουλος για τον Φίλιππο, μιας και τον παροτρύνει να εξαφανιστεί από τη Βασιλική για να τη δοκιμάσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης φλερτάρει έντονα την Βασιλική

Ο Ισίδωρος έρχεται και πάλι κοντά με την Αμαλία, δίνοντας αφορμή στον Μάνο και τη Μαρίνα να τον πειράξουν. Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία πως ο Δημοσθένης τού ανέθεσε την υπόθεση του διαζυγίου τους. Ο Στάθης μπλέκεται άθελά του σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα.

Μαύρο Ρόδο – εξελίξεις

Η συζήτηση του Θέμη με την Αλεξία, είναι ιδιαίτερα σκληρή. Ο Θέμης προσπαθεί να την προσεγγίσει αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια. Και θα φέρει τον πατέρα της στα όρια. Ο Σταυρίνος δεν ενδιαφέρεται για άλλο τίποτα από το να μπορέσει να παραστεί στην κηδεία του αδερφού του. Αυτό εξαγριώνει τη Γιάννα που τον βλέπει, για άλλη μια φορά, να παραιτείται από τη ζωή του.

Αλλά και ο Σαράντος βλέπει, για ακόμα μια φορά, πως η προσοχή της Γιάννας δεν είναι στραμμένη σε εκείνον. Ο Πέτρος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να διαχειριστεί την κατάσταση με την Ελισάβετ και την εγκυμοσύνης. Ο Παναγιώτης είναι στο πλάι του. Αλλά την οριστική ώθηση που χρειάζεται θα του τη δώσει η Νατάσα. Κι αυτός, θα την ανταμείψει με ένα φιλί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος γράφει την μισή περιουσία στην Αντιγόνη

Στο Μοναστήρι, ο Μητροπολίτης ζητά από τη Φιλαρέτη να αναλάβει ξανά την Ηγουμενία. Θα δεχτεί; Με ποιους όρους; Ο Καστρινός προσλαμβάνει το Φρέντι. Κι έτσι ο Βίκος έχει ξανά κάποιον δικό του, ακριβώς δίπλα στο χειρότερο εχθρό του. Και έτσι βάζει μπροστά το σχέδιο του που έχει ένα και μόνο στόχο: να κλείσει, με τα ίδια του τα χέρια, τα μάτια του Καστρινού.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *