Η Μάγισσα: Πώς μπόρεσες να γυρίσεις να κοιτάξεις την Θεοφανώ;

 

Η Μάγισσα: Πώς μπόρεσες να γυρίσεις να κοιτάξεις την Θεοφανώ;

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού άγριος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα σε Δαμιανή και Μάρκο για τη Θεοφανώ.Η Μάγισσα: Πώς μπόρεσες να γυρίσεις να κοιτάξεις την Θεοφανώ;

Άγριος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στη Δαμιανή και τον Μάρκο όταν εκείνος της αποκαλύψει πως είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η Θεοφανώ.

Το TV24 έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ από τα επόμενα νέα επεισόδια που θα συγκλονίσουν.

Η Θεοφανώ αποφάσισε να καλύψει την εγκυμοσύνη της με το να παντρευτεί τον Φρίξο. Η αποκάλυψη ότι περιμένει παιδί γίνεται γνωστή σε όλο τον πύργο πυροδοτώντας νέες αντιδράσεις.

Η Μεταξία που έχει υποψίες για την παράνομη σχέση της με τον Μάρκο θορυβείται ότι ίσως το παιδί που περιμένει το δουλικό όπως την αποκαλεί είναι του άντρα της ενώ η εξέλιξη αυτή κάνει την Μιχαήλ να επισπεύσει τον γάμο της κοπέλας με τον Φρίξο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Δαμιανή επιτίθεται στον Μιχαήλ

Όμως ο Μάρκος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και αποκαλύπτει στην Δαμιανή: “Πρέπει να εμποδίσεις τον γάμο αυτό μάνα” της λέει και η Δαμιανή θορυβείται. “Μάρκο τί είναι αυτά που λες;

Η κοπέλα είναι έγκυος και θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, εσένα τί σε νοιάζει;” αναρωτιέμαι.

Και τότε ο Μάρκος της αποκαλύπτει πως “είναι φίλοι. Παντρεύεται μόνο και μόνο για να καλύψει η Θεοφανώ την εγκυμοσύνη της“. Η Δαμιανή σοκάρεται. “Τί εννοείς Μάρκο; Τί ξέρεις που δεν ξέρουμε; Μίλα ανοιχτά“.

Τότε ο γιος της, της ρίχνει την βόμβα. “Το παιδί είναι δικό μου μάνα. Αγαπιόμαστε από παιδιά με την Θεοφανώ“. Η Δαμιανή χάνει την γη κάτω από τα πόδια της καθώς βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Γιώργη φύγε, τώρα αναλαμβάνω εγώ»

“Τί είναι αυτά που λες Μάρκο; Τί τρελές είναι αυτές;

Έμαθες όσα γινόντουσαν με τον Μιχαήλ και την Αναστασία πίσω από την πλάτη μου. Ξέρει το ποσό υπέφερα τόσα χρόνια και τώρα κάνεις ακριβώς το ίδιο με την Μεταξία; Ντροπή σου. Έχασες κάθε σεβασμό που σου είχα” του λέει.

Μάνα και γιος συγκρούονται άσχημα ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες. “Η δική μας περίπτωση δεν είναι ίδια” της λέει και η μητέρα του γίνεται έξω φρενών. “Ίδια είναι ακριβώς.

Πώς μπόρεσες να γυρίσεις να κοιτάξεις την Θεοφανώ; Πώς; Αν το μάθει ο πατέρας σου θα σου πάρει το κεφάλι” του λέει ενώ η Θεοφανώ και ο Φρίξος ετοιμάζονται για τον γάμο τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *