Σασμός: Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη κι ο Σταύρος στην Αργυρώ

Σασμός: Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη κι ο Σταύρος στην ΑργυρώΤα αδέρφια από τα Γιάννενα μπαίνουν στην αντεπίθεση κι ετοιμάζουν την επόμενη κίνησή τους. Αφού έχουν πάρει τα μέτρα τους, ο Βαγγέλης επιτίθεται σωματικά στον Αστέρη κι ο Σταύρος λεκτικά στην Αργυρώ, όπως θα δούμε στο νέο επεισόδιο του «Σασμού».Σασμός: Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη κι ο Σταύρος στην Αργυρώ

Ο Σταύρος κι ο Βαγγέλης βρίσκονται στην Κρήτη και διψούν για εκδίκηση. Ο Σταύρος τυφλωμένος από οργή και ζήλια θέλει να πάρει το αίμα του πίσω πληγώνοντας την Αργυρώ εκεί που πονάει. Ωστόσο, ο Αστέρης δε θα μείνει απέξω, αφού ο αδερφός του στήνει παγίδα.

Σε μία στιγμή, ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη με τον Σταματάκη να του εξηγεί ότι με την Αργυρώ δεν συμβαίνει τίποτα. Παρόλα αυτά, τα αδέρφια έχουν δει τον Σταματάκη και την Βρουλάκη να συναντιούνται κρυφά, χωρίς όμως να γνωρίζουν τον πραγματικό λόγο.

Σασμός: Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη κι ο Σταύρος στην Αργυρώ

Στην αντίπερα όχθη, ο Σταύρος δεν διστάζει να υψώσει τον τόνο της φωνής του στην Αργυρώ μπροστά στην Άσπα φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση.

«Γιατί δε λες στην ξαδερφούλα σου ότι συναντιέσαι κρυφά με τον Αστέρη, ενώ εμένα με έχεις φλομώσει το ψέμα;», της λέει με την Αργυρώ να τον κοιτά σαστισμένη.

Σασμός: Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη κι ο Σταύρος στην Αργυρώ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *