Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος ομολογεί την πραγματική του ταυτότητα

 

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος ομολογεί την πραγματική του ταυτότητα

Ο Πέτρος είναι ένα από τα πρόσωπα που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά μετά το μοιραίο ναυάγιο.Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος ομολογεί την πραγματική του ταυτότητα

 

Μπορεί εκείνος να κατάφερε να βγει ζωντανός αλλά μαζί με το Φοίνιξ έθαψε την πραγματική του ταυτότητα προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη.

Ωστόσο όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει από τη στιγμή που άρχισε να παρουσιάζεται ως Αντώνης ξεκίνησε για εκείνον ένας ακόμη Γολγοθάς καθώς τον κυνηγούν αδίστακτοι εγκληματίες και αναγκάζεται να κάνει παράνομες πράξεις για να γλιτώσει.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης ικανοποιείται με την κατάληξη του…

Σύμφωνα με το myTV, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ο Πέτρος ετοιμάζεται να κάνει ένα έγκλημα για να αποφύγει τους εκβιαστές του. Βέβαια ο Άγγελος, ο οποίος γνωρίζει την πραγματικά δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Πέτρος βρίσκεται πάντα δύο βήματα πίσω του για να τον προστατεύσει και να επέμβει αν χρειαστεί.

Η επιχείρηση αρχίζει και οι κίνδυνοι είναι πολλοί. Ωστόσο το σχέδιο του Άγγελου και του Πέτρου δουλεύει ρολόι και οι αρχαιοκάπηλοι συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω και έτσι ο εφιάλτης για τον Πέτρο τελειώνει.

Τότε ο νεαρός παίρνει μία τεράστια απόφαση. Να βγει από το αδιέξοδο που έχει μπει και να αποκαλύψει για πρώτη φορά την αληθινή του ταυτότητα. Ο Πέτρος μιλά στην Χριστίνα και τον Μάκη ανοιχτά για τη ζωή του και τους εξομολογείται όσα συνέβησαν στην Κρήτη αλλά και μετά το ναυάγιο και τον ανάγκασαν να ζει ως Αντώνης.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Ο Λευτέρης ομολογεί: «Πατέρα, έχω δεσμό με γυναίκα»

Εκείνοι σοκαρισμένοι, τον ακούν να διηγείται την ιστορία της ζωής του αλλά αποφασίζουν να του σταθούν καθώς μέσα σε μία στιγμή έχασε τη ζωή του και την οικογένειά του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *