Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Κουράκος παγιδεύουν τον Δημοσθένη

 

Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Κουράκος παγιδεύουν τον Δημοσθένη

Με τη βοήθεια της αστυνομίας και παίρνοντας τις κατάλληλες αποφάσεις ο Ισίδωρος παγιδεύει τον Δημοσθένη και όπως θα δούμε στη συγκλονιστική συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς του MEGA.Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Κουράκος παγιδεύουν τον Δημοσθένη

 

Ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στην οικογένεια του ότι άφησε μία γυναίκα ανάπηρη.

Η αφήγηση της ιστορίας του, συγκινεί τα μέλη της οικογένειας του και όλοι τον στηρίζουν απόλυτα στην απόφαση του. Παράλληλα, τους αναφέρει ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού και στη συνέχεια αποφασίζει να παγιδεύσει τον εκβιαστή του που δεν είναι άλλος από τον Δημοσθένη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα Αιμιλία – Παύλο

Αμέσως λοιπόν εξομολογείται τα πάντα στον αστυνόμο Κουράκο, ζητώντας τη βοήθεια του για να συλλάβει τον εκβιαστή. Έτσι, οργανώνεται ένα έξυπνο σχέδιο για να πιαστεί ο Δημοσθένης. Ο Γιώργης καθοδηγεί τον Ισίδωρο να κλείσει ραντεβού και να παραδώσει τα χρήματα στους εκβιαστές αφήνοντας τα υπόλοιπα στα χέρια των Αρχών.

Αμέσως μετά ο δήμαρχος κλείνει ραντεβού στον Δημοσθένη για να του παραδώσει το χρηματικό ποσό που του ζήτησε. Λίγη ώρα αργότερα ο Ισίδωρος αφήνει σε ένα ερημικό μέρος την τσάντα με τα χρήματα. Εκεί, βρίσκονται όμως και ο Κουράκος με την ομάδα του και συλλαμβάνουν επιτόπου τον εκβιαστή.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ηγουμένη πιάνει στα πράσα Ελισάβετ – Πέτρο

Ωστόσο ο Δημοσθένης δεν έχει πάει ο ίδιος στην συνάντηση. Έχει στείλει τον πιο έμπιστο άνθρωπο του για να εκτελέσει τη δουλειά. Αμέσως μετά ο κακοποιός οδηγείται με χειροπέδες στο τμήμα για να δώσει κατάθεση.

Η είδηση της σύλληψης του μέσα σε λίγη ώρα κάνει τον γύρο της Μάνης και μόλις ο εγκέφαλος του εκβιασμού μαθαίνει τι συνέβη παθαίνει σοκ και καρδιοχτυπά ότι θα αποκαλυφθούν όλα μετά την παγίδα που του έκλεισε με επιτυχία ο Ισίδωρος.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *