Η Μάγισσα: Η Μεταξία εγκαταλείπει τον Μάρκο

 

Η Μάγισσα: Η Μεταξία εγκαταλείπει τον Μάρκο

Όπως ήταν αναμενόμενο μια τέτοια είδηση μόνο χαμό θα μπορούσε να φέρει στον πύργο των Λασκαραίων: Τι δουλειά έχει ένας Λάσκαρης με ένα δουλικό, είναι η απορία όλων, ενώ πολλά από τα γεγονότα που είχαν συμβεί στο παρελθόν αποκτούν πλέον νόημα.Η Μάγισσα: Η Μεταξία εγκαταλείπει τον Μάρκο

Η Μεταξία, αν και όλο αυτό το διάστημα απατούσε τον Μάρκο και μάλιστα με τον αδελφό του, του οποίο μάλιστα ήταν και ο πατέρας του μωρού που γέννησε και δολοφονήθηκε, δεν αντέχει στην ιδέα ότι αυτή τη φορά βρίσκεται στην αντίπερα όχθη.

 

«Πήγατε να με βγάλετε τρελή όλοι σας! Συναντιόσασταν κρυφά και μετά αυτή σκότωσε τον γιο μου για να σε έχει μόνο δικό της! Δεν με πίστεψε κανείς σας! Κι εσύ, Μάρκο, μου υποσχέθηκες πως θα με αγαπάς και θα είσαι πάντα δίπλα μου και με πρόδωσες», του λέει και εκείνος δεν της λέει τίποτα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος «συνένοχος» στην επίθεση της Μαρίνας

Εκείνη του ανακοινώνει πως:

«Δεν έχω πλέον καμία δουλειά να βρίσκομαι σε αυτό τον πύργο, φεύγω! Γυρίζω στους γονείς μου», και φεύγει. Η Μεταξία πάει στον πύργο των Γερακάρηδων σύμφωνα με το περιοδικό TiViSirial και όλοι αναρωτιούνται τι έχει γίνει και γύρισε κοντά τους.

«Τι συνέβη κόρη μου; Γιατί άφησες τον άνδρα σου;», τη ρωτάει και εκείνη του λέει:

«Με πρόδωσε πατέρα! Με απάτησε με αυτό το δουλικό, τη Θεοφανώ. Και μάλιστα περιμένει και το παιδί του», λέει με δάκρυα και ο Σπήλιος γίνεται έξω φρενών! «Τον άτιμο! Θα τον σκοτώσω, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που σε έδωσα σ’ αυτή τη φάρα, κόρη μου».

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας χάνει τα πάντα και είναι σε αδιέξοδο

Ο Μάρκος πάει να βρει τη Μεταξία για να τη φέρει πίσω στον πύργο, αλλά εκείνη του θέτει έναν όρο για να το κάνει:

«Θα εξαφανιστεί και αυτή και το παιδί της», κάτι που εκείνος δεν δέχεται και πλέον οι δυο οικογένειες βαδίζουν στη κόψη του ξυραφιού.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *