Σασμός: Οι μέρες και ώρες προβολής τα Χριστούγεννα

Σασμός: Οι μέρες και ώρες προβολής τα ΧριστούγενναΣασμός: Οι μέρες και ώρες προβολής τα Χριστούγεννα

Πολλοί αναρωτιούνται εάν η σειρά Σασμός θα συνεχιστεί κανονικά τα Χριστούγεννα, ή αν θα πάρει μία ανάσα, με αφορμή το εορταστικό πρόγραμμα του καναλιού. Πράγματι, ο ALPHA ετοιμάζει ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, για μικρούς και μεγάλους!

              Σασμός: Οι μέρες και ώρες προβολής τα Χριστούγεννα

Αρκετές σειρές βάζουν μία άνω τελεία την περίοδο αυτή και μας αποχαιρετούν για λίγες μέρες. Τη θέση τους δίνουν σε ταινίες, εκπομπές και γιορτινά αφιερώματα. Φέτος ο ALPHA έχει στο δυναμικό του τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος ετοιμάζει σπουδαία πράγματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μια κοκκινομάλλα φέρνει τα πάνω κάτω

Το Just The 2 Of Us θα μας κρατήσει συντροφιά, με δύο λαμπερές εκπομπές Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Το κοινό θα ξεσηκωθεί με τα αγαπημένα του ζευγάρια, αλλά και με καλεσμένους εκλεκτούς καλλιτέχνες που θα απογειώσουν τις βραδιές μας.

Σασμός: Οι μέρες και ώρες προβολής τα ΧριστούγενναΤί συμβαίνει, όμως, με τη σειρά Σασμός τα Χριστούγεννα; Οι εξορμήσεις μας στην Κρήτη θα συνεχιστούν και την εορταστική περίοδο, καθώς ο Σασμός θα συνεχίσει κανονικά να μας καθηλώνει κάθε βράδυ, από Δευτέρα, έως Πέμπτη στις 21:00.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με την μικρή Αγγελική και τον πατέρα της

Επομένως, οι περιπέτειες των πρωταγωνιστών συνεχίζονται κανονικά, χωρίς κάποια διακοπή. Τί μας περιμένει στα επόμενα επεισόδια; Χωρισμοί, εντάσεις, έρωτες και μυστικά που έρχονται στο φως, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και τις γιορτές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *