Η Μάγισσα: Ο Μάρκος εξομολογείται στη Δαμιανή την αλήθεια για το μωρό

 

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος εξομολογείται στη Δαμιανή την αλήθεια για το μωρό

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της κορυφαίας σειράς του ΑΝΤ1, Μάγισσας.Η Μάγισσα: Ο Μάρκος εξομολογείται στη Δαμιανή την αλήθεια για το μωρό

Η οικογένεια Λάσκαρη μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς, αλλά ο Μάρκος θα ταράξει συθέμελα τον πύργο της οικογένειας, καθώς αποκαλύπτει πως ο πατέρας του μωρού είναι ο ίδιος!

Ενα όραμα της Θεοφανώς για τον Αντρέι τους φέρνει κοντά, αλλά η φιλία τους παρεξηγείται από τον Μάρκο, ο οποίος τρελαίνεται από τη ζήλια του. Εφιστά την προσοχή του Αντρέι να μείνει μακριά της και αυτό προκαλεί τις υποψίες του Ρώσου αξιωματικού για το ενδιαφέρον του νεαρού προς τη Θεοφανώ.

Στο μεταξύ, η σχέση της Θεοφανώς και του Μάρκου βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο, ενώ το μυστικό της ότι είναι έγκυος γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο πυροδοτώντας νέες αντιδράσεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη πέφτει θύμα άγριας επίθεσης

Η Μεταξία που έχει υποψίες για την παράνομη σχέση τους θορυβείται ότι ίσως το παιδί που περιμένει το «δουλικό», όπως την αποκαλεί είναι του άνδρα της, ενώ η εξέλιξη αυτή κάνει τον Μιχαήλ να επισπεύσει τον γάμο της με τον Φρίξο.

Ομως, ο Μάρκος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και αποκαλύπτει στη Δαμιανή: «Πρέπει να εμποδίσεις τον γάμο αυτό, μάνα», της λέει και η Δαμιανή θορυβείται:

«Μάρκο, τι είναι αυτά που λες; Η κοπέλα είναι έγκυος και θα παντρευτεί τον αγαπημένο της. Εσένα τι σε νοιάζει, αναρωτιέμαι». Και τότε ο Μάρκος ρίχνει της αποκαλύπτει πως:

«Είναι φίλοι, παντρεύονται μόνο και μόνο για να καλύψει η Θεοφανώ την εγκυμοσύνη της». Η Δαμιανή σοκάρεται: «Τι εννοείς, Μάρκο; Τι ξέρεις που δεν ξέρουμε, μίλα ανοιχτά», και τότε ο γιος της, της ρίχνει τη βόμβα: «Το παιδί είναι δικό μου, μάνα! Αγαπιόμαστε από παιδιά με τη Θεοφανώ». Η Δαμιανή χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της καθώς βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός χρεοκοπεί – Σε πανικό οι Σταματάκηδες

«Τι είναι αυτά που λες, Μάρκο, τι τρέλες είναι αυτές;

Εμαθες όσα γινόντουσαν με τον Μιχάηλ και την Αναστασία πίσω από την πλάτη μου, ξέρεις το πόσο υπέφερα τόσα χρόνια και τώρα κάνεις ακριβώς το ίδιο με τη Μεταξία; Ντροπή σου.

Εχασες κάθε σεβασμό που σου είχα», του λέει. Μάνα και γιος συγκρούονται άσχημα ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες, ενώ η Θεοφανώ κι ο Φρίξος ετοιμάζονται για τον γάμο τους.

Ομως, μετά την αποκάλυψη του Μάρκου η Θεοφανώ εγκλωβίζεται για τα καλά καθώς, η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι η Θεοφανώ μετά τη γέννα πρέπει να φύγει απ’ τον πύργο, αλλά δεν βρίσκει κανέναν σύμμαχο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *