Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 29, 30, 31

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 29, 30, 31

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια 29, 30, 31: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 27/11/2023 έως τις 29/11/2023.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 29, 30, 31

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 29 στις 27/11/2023
Επεισόδιο 29
Δευτέρα

Η Θεοφανώ στην προσπάθεια της να καταλάβει τι ακριβώς της συμβαίνει, επιτίθεται στην Αγάθη. Μετά από αυτή την αντίδραση της, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.

Παράλληλα η απόφαση του Μάρκου να μην στηρίξει τους Γερακάρηδες στον πόλεμο με τους Τούρκος φέρνει τα πάνω κάτω και δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση.

Και η επίσκεψη του όμως στην Θεοφανώ στο μοναστήρι δεν έχει καλή κατάληξη. Αυτά που της λέει φέρουν την απογοήτευση σε εκείνη για δεύτερη φορά.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Και όμως- Αυτόν σκοτώνει η Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 30 στις 28/11/2023
Επεισόδιο 30
Τρίτη

Η Κερασίνα από την άλλη χάνει την γη κάτω από τα πόδια της όταν γίνεται μάρτυρας μιας συνάντησης του Τζανή και της Μεταξίας. Φοβούμενη μάλιστα ότι ο γάμος της κινδυνεύει, αρχίζει να βάζει περίεργες σκέψεις το μυαλό της.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Θεοφανώ βλέπει ακόμα ένα όραμα με το οποίο μαθαίνει τη δολοφόνο του βρέφους. Το μυστικό της Δαμιανής και της Πολυξένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί…

Οι Τούρκοι επιτίθενται στο χωριό αναγκάζοντα έτσι και τους Λασκαραίους να ταχθούν στο πλευρό των Γερακάρηδων.

Ο Πετρούνης έχει ένα παράτολμο σχέδιο για να σύρει όλους τους καπεταναίους της Μάνης ενάντια στους Τούρκους, αλλά αυτό απαιτεί μία ενέργεια από μέρους του που θα τον φέρει απέναντι στην οικογένειά του. Θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας το σχέδιο του και να μείνει αλώβητος;

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτή Η Γυναίκα Θα Κλέψει Την Καρδιά Του Νικηφόρου

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 31 στις 29/11/2023
Επεισόδιο 31
Τετάρτη

Η Θεοφανώ επιστρέφει στον Πύργο περνώντας την δεύτερη ανάκριση για τα οράματα της, αυτή τη φορά από την οικογένεια των Λασκαραίων καθώς η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη σκότωσε το μωρό της. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλο τον Πύργο και η κοπέλα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.

Κάποιοι την πιστεύουν άλλοι την θεωρούν απατεώνισσα και της επιτίθενται και κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση και κρατούν ουδέτερη στάση.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *