Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 53, 54, 55, 56, 57

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 53, 54, 55, 56, 57

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος 53, 54, 55, 56, 57: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς από την Κυριακή 26/11/23 έως την Πέμπτη 30/11/23 στις 21:00.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 53, 54, 55, 56, 57

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 53 στις 26/11/2023
Επεισόδιο 53
Κυριακή

Ο Δημοσθένης αναθέτει στον Βαγιάκο να ψάξει ποια είναι η γυναίκα στην οποία ο Ισίδωρος σκοπεύει να αφήσει 1.000.000 ευρώ μετά θάνατον. Η διαθήκη του έχει πέσει στα χέρια του, μετά τη διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου του και τον τρώει η περιέργεια για την άγνωστη κληρονόμο.

Ο Στάθης ενημερώνει τον Ισίδωρο και την Ιουλία ότι η Αριάδνη έκανε αίτηση αλλαγής επωνύμου και θα πάρει το δικό του. Η Αριάδνη, άλλωστε, έχει ξεκαθαρίσει στην Ιουλία ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 54 στις 27/11/2023
Επεισόδιο 54
Δευτέρα

Εκρηκτικές παραμένουν οι σχέσεις ανάμεσα στην Αμαλία και την Αθηνά, ενώ η Χάιδω ανακαλύπτει ότι η Λουκία γύρισε στο χωριό και γίνεται έξαλλη.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται και πάλι κοντά, κι αυτή τη φορά δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχει η σχέση τους, όμως η ζήλια μπαίνει πάλι ανάμεσά τους.

Ο Παρασκευάς παίρνει αναβολή για δύο χρόνια από το στρατό και γυρνάει στη Μάνη. Παράλληλα, ο Μάνος πείθει την Αριάδνη να γνωρίσει τον Ισίδωρο και ταυτόχρονα ελπίζει ότι σιγά σιγά η ξαδέλφη του θα δώσει μια ευκαιρία και στην Ιουλία.

Η Αφροδίτη κι ο Χρήστος κάνουν μπάτσελορ πάρτι πριν από το γάμο, αλλά ο Χρήστος δείχνει να μην είναι και πολύ σίγουρος γι’ αυτό το βήμα, καθώς το μυαλό του τρέχει στην Αριάδνη. Η Αμαλία κάνει αρχηγική εμφάνιση στον ελαιώνα και ζητάει να την εκπαιδεύσουν στο μάζεμα της ελιάς, ενώ ο Στάθης αγοράζει ακόμα έναν ελαιώνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γκρίνια και φασαρίες από την μικρή Αγγελική

 

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 55 στις 28/11/2023
Επεισόδιο 55
Τρίτη

Η Άννα υποψιάζεται ότι είναι έγκυος και δηλώνει στον Πότη πως δεν σκοπεύει να κρατήσει το παιδί, καθώς έχει αποφασίσει να χωρίσουν, ζητώντας του διαζύγιο. Εκείνος όμως στενοχωριέται γιατί το θέλει το μωρό.

Ο Ισίδωρος αρρωσταίνει και η Αμαλία είναι πάρα πολύ περιποιητική μαζί του. Η Αριάδνη έρχεται κοντά με τον Χρήστο, ο οποίος ενδίδει στο ενδιαφέρον του για εκείνη, παρότι ετοιμάζεται να παντρευτεί.
Ο Παρασκευάς συνεχίζει να φλερτάρει με τις δύο κοπέλες και η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της.

Η μέρα του γάμου φτάνει και ο Λυκούργος παρα- δίδει την Αφροδίτη στον Χρήστο με δόξα και τιμή. Την ίδια ώρα, η εμφάνιση της Λουκίας στο γάμο. θορυβεί πολύ τη Χάιδω.

Η Άννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της κι εκεί να τη συμβουλεύουν να κρατήσει οπωσδήποτε το παιδί, προκαλώντας την αντίδραση της.

Η Χάιδω είναι πολύ ενοχλημένη που η Λουκία καθόταν δίπλα στον Λυκούργο στο γάμο και η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν.

Το γλέντι του γάμου ξεκινά και ο Πότης με την Άννα τραγουδούν όλη τη νύχτα, ενώ η Αριάδνη ρίχνει συνέχεια κλεφτές ματιές στον Χρήστο. Η απουσία του Δημοσθένη βάζει την Ασπασία σε σκέψεις ότι μπορεί να την απατάει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Καραπάνος αφήνει το τελευταίο του μήνυμα στον Μάκη

Ο Λυκούργος δίνει την πράξη υιοθεσίας της Αριάδνης σε γραφολόγο για να διαπιστωθεί αν φέρει την υπογραφή της Ιουλίας ή κάποιος έχει κάνει πλαστογραφία. Μόλις παίρνει το αποτέλεσμα, αποκαλύπτει στην Αριάδνη ότι η υπογραφή για την υιοθεσία της είναι γνήσια και ανήκει όντως στην Ιουλία!

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 56 στις 29/11/2023
Επεισόδιο 56
Τετάρτη

Ο Κουράκος επισκέπτεται τον Ορέστη με σκοπό να του μιλήσει για τη Δήμητρα, αλλά κάτι που ακούει τον κάνει να νιώσει υπερβολικά άσχημα. Έπειτα από προτροπή της Αρετής, η Αντωνία πηγαίνει στο καφενείο και αποκαλύπτει στον Μιλτιάδη ότι είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την Αλκμήνη.

Στο μεταξύ, ο Μάνος ζητάει από τη Μαρίνα να προσπαθήσουν πάλι για να κάνουν παιδί, ενώ το διαζύγιο του Λυκούργου και της Χάιδως βγαίνει και ο χωρισμός τους είναι πλέον επίσημος.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 57 στις 30/11/2023
Επεισόδιο 57
Πέμπτη

Η Αθηνά, πάλι, ενοχλείται έντονα από την Αμαλία, η οποία πηγαίνει στους ελαιώνες και μαζεύει ελιές μαζί με τους εργάτες. Το λέει στον Μάνο κι αυτός το μεταφέρει στον Ισίδωρο, ο οποίος, όμως, δεν βρίσκει κάτι κακό στην πρωτοβουλία της γυναίκας του.

Παράλληλα, στο σπίτι των Βρεττάκων πηγαίνει για πρώτη φορά η Αριάδνη, ώστε να γνωρίσει τους συγγενείς της, ενώ η Ιουλία παραμένει ακόμα στο περιθώριο. Η Ασπασία δείχνει να είναι απόλυτα προσκολλημένη στον Ορέστη, τον οποίο θέλει να δει μαζί με τη Δήμητρα. Η Μαρίνα, με αφορμή τα χατίρια που κάνει η Αμαλία στη μικρή Αγγελική, έρχεται για πρώτη φορά σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *