Σασμός: Ράκος Η Μαρίνα Μετά Την Αποκάλυψη

Σασμός: Ράκος Η Μαρίνα Μετά Την Αποκάλυψη

Σασμός: Ράκος Η Μαρίνα Μετά Την Αποκάλυψη

Σασμός: Ο Αντώνης, η Μαρίνα και η Ντίνα είναι τρεις χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός”. Ένας έρωτας που δεν κατάφερε να ανθίσει, έρχεται ξανά στο φως και φέρνει εντάσεις στους πρωταγωνιστές.

Σασμός: Ράκος η Μαρίνα μετά την αποκάλυψη

Η Μαρίνα και ο Αντώνης έτρεφαν αγνά κι έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Παρόλο που ο Αντώνης επέμενε να του δώσει μία ευκαιρία η αγαπημένη του, η Μαρίνα φοβόταν και τον απέφευγε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την Αριάδνη Καπερνάρου

Τα τελευταία γεγονότα με τον θάνατο του Στεφανή και την βεντέτα Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων, έκαναν την Μαρίνα να αναθεωρήσει. Θέλει να είναι μαζί με τον Αντώνη και κάνει τα πάντα, για να τον πλησιάσει ξανά.

Η Ντίνα έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως νοιάζεται πραγματικά για τον Αντώνη. Τον φροντίζει, τον νοιάζεται, είναι διαρκώς στο πλευρό του. Αντίστοιχα, ο Αντώνης εκτιμά τη βοήθειά της και δένεται μαζί της καθημερινά.

 

Οι δυο τους κανονίζουν μία εκδρομή. Μία εκδρομή καταλυτική για τη σχέση αυτή που έχει δημιουργηθεί. Θα έρθουν πιο κοντά και θα περάσουν χρόνο μαζί. Μόνο που τα πράγματα δε θα κυλήσουν τόσο όμορφα για τον Αντώνη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Φαρμάκης βάζει στόχο να βγάλει τον Αντώνη από την μέση

Η Κατερίνα, η φίλη της Μαρίνας, θα τους δει μαζί. Σύμφωνα με το TV24, θα τρέξει στην καλή της φίλη, ενημερώνοντάς τη πως είδε τον Αντώνη και την Ντίνα πολύ κοντά.

Όσο ο Αντώνης και η Ντίνα ζουν ξέγνοιαστες στιγμές στη σειρά Σασμός, η Μαρίνα καταρρέει στην σκέψη πως ο Αντώνης την ξέχασε τόσο γρήγορα και προχώρησε τη ζωή του..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *