Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 36, 37, 38, 39

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 36, 37, 38, 39

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 36, 37, 38, 39. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Γ’ κύκλο. Δείτε τα επόμενα επεισόδια από τις 27/11/2023 ως τις 30/11/2023.

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 36, 37, 38, 39

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 36 στις 27/11/2023
Επεισόδιο 36
Δευτέρα

Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει και η Μαρίνα αισθάνεται όλο και πιο έντονα ότι κάτι κακό θα συμβεί. Η Εύα πιέζεται από τον Αντρέα να αποκαλύψει ό,τι ξέρει για τον Μαθιό και βρίσκει καταφύγιο στον Βαγγέλη, δημιουργώντας μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η Αργυρώ συνεχίζει να μην καταλαβαίνει την συμπεριφορά του Αστέρη, όσο εκείνος ακούει ακόμα μια αποκάλυψη που τον απομακρύνει περισσότερο από την οικογένειά του.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 37 στις 28/11/2023
Επεισόδιο 37
Τρίτη

Η Καλλιόπη με την Βασιλική βάζουν σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό τους μπλέκοντας και τον Τόλη εν αγνοία του.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Ο ρόλος της Δέσπως στη δολοφονία του Προβιού

Κι ενώ ο Λάζαρος βρίσκεται στο κρησφύγετο, έτοιμος για το μεγάλο ταξίδι, κάποιος είναι έξω με σκοπό να σταματήσει τα σχέδιά του.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 38 στις 29/11/2023
Επεισόδιο 38
Τετάρτη

Η Θοδώρα προσπαθεί να βοηθήσει το Μανόλη να συνέλθει από την απώλεια του Νικηφόρου. Μια τυχαία συνάντησή της με την Αργυρώ, ωστόσο, θα την κάνει να καταλάβει ότι η επιστροφή της στην Άνω Ποριά δε θα γίνει τόσο εύκολα αποδεκτή. Ο Μαθιός προσπαθεί να προσεγγίσει τον Αστέρη, εκείνος ωστόσο παραμένει άκαμπτος.

Παράλληλα, η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ για το τι έχει συμβεί με την οικογένειά του, εξακολουθεί να αποτελεί σημείο τριβής ανάμεσά τους.

Η γιαγιά έχει ένα κακό προαίσθημα για το Λάζαρο, το οποίο δυστυχώς θα επιβεβαιωθεί. Η Βασιλική θα τον αντιμετωπίσει στην κρυψώνα του, αποφασισμένη να τον κάνει να πληρώσει για το κακό που της έκανε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέο μεγάλο σοκ για την Καλλιόπη

Την επόμενη μέρα, ο θάνατος του Λάζαρου σκάει σαν βόμβα στην αστυνομία, τη στιγμή που η Βασιλική θα μάθει μια αλήθεια, που θα της αλλάξει για ακόμη μια φορά τη ζωή.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 39 στις 30/11/2023
Επεισόδιο 39
Πέμπτη

Η αγωνία του Τόλη για τη Λεμονιά κορυφώνεται με μια μεγάλη έκπληξη, ενώ η Θοδώρα δεν εκπλήσσεται καθόλου από την αντίδραση της Αργυρώς. Η έρευνα του Αντώνη για τον Λάζαρο οδηγεί αναπόφευκτα στον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, ενώ εκείνοι οργισμένοι σχεδιάζουν τα επόμενά τους βήματα.

Μαρίνα και γιαγιά αρχίζουν να αγωνιούν για την εξαφάνιση της Μάγδας, ενώ ο Παύλος πνίγεται στις ενοχές. Ο Μαθιός από την άλλη, ενώ ετοιμάζεται να παραδοθεί, μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής. Δεν ξέρει βέβαια πως η Εύα λέει το μυστικό του στον Αντρέα!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *