Έρωτας Φυγάς: Τον ερωτεύεται πάλι και ζηλεύει την Άρτεμις

 

Έρωτας Φυγάς: Τον ερωτεύεται πάλι και ζηλεύει την Άρτεμις

Τα πάνω κάτω θα έρθουν ξανά στην ζωή της Αλεξάνδρας στα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς, καθώς θα χάσει δύο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα, την Μαργέτα και τον Μάρκο, ενώ παράλληλα θα ερωτευτεί πάλι τον Ιάσονα.Έρωτας Φυγάς: Τον ερωτεύεται πάλι και ζηλεύει την Άρτεμις

 

Η Μαργέτα καταρχάς είναι ζωντανή, ωστόσο εξακολουθεί να μένει κρυμμένη στο σπίτι στην Κηφισιά και στο Κιάρι εκείνη που παίρνει την θέση, τα καθήκοντα αλλά και την περιουσία της είναι η Αλεξάνδρα η οποία όμως την θεωρεί νεκρή και νιώθει ότι έχασε μια μάνα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της και ο Μάρκος, μετά το θανατηφόρο ατύχημα που είχε με το αμάξι, τη στιγμή που οι δυο τους είχαν καταφέρει να πάρουν διαζύγιο από τους πρώην τους και να ζήσουν μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ έρχονται κοντά

Ο κόσμος λοιπόν της Αλεξάνδρας καταρρέει ξανά, ολοκληρωτικά, όμως ο Ιάσονας αποδεικνύεται για εκείνη ο φύλακας άγγελος της μιας και της ζητά να μείνουν ξανά όλοι μαζί στο σπίτι στο Κιάρι.

Εκείνη δέχεται και οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι πολύ καλές, με την Αλεξάνδρα μάλιστα συγκινείται από τη στάση του και από το πόσο έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η Ουρανία είναι πάντα δίπλα τους και τους βοηθάει σε ό,τι χρειαστούν ενώ η Μαργέτα εξακολουθεί να είναι κρυμμένη και μόνο η Άννα γνωρίζει ότι είναι ζωντανή.

Μάλιστα, ο Ιάσονας, σύμφωνα με το daddycool, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα ασφαλές μέλλον στην Αλεξάνδρα και τα παιδιά της, αποφασίζει να της γράψει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Μαργέτας, τις μετοχές, τα μετρητά και της κληροδοτεί όλες τις ευθύνες της όσον αφορά τις επιχειρήσεις τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: O Κουράκος υποβάλλει Αθηνά και Δημήτρη σε τεστ DNA

Κάποια στιγμή, όσο πηγαίνει στη δουλειά του βλέπει στην άκρη του δρόμου μία γυναίκα σταματημένη, μιας και της έχει χαλάσει το αμάξι κι έτσι ο Ιάσονας σταματάει για να την βοηθήσει.

Εκείνη τον ευχαριστεί και ο Ιάσονας φεύγει. Η κοπέλα αυτή είναι η Άρτεμις, η νέα γιατρός του νοσοκομείου που έχει φτάσει μόλις στην πόλη και μάλιστα όταν την καλούν σε μία εκδήλωση στη λέσχη, εκείνη πηγαίνει και συναντάει τον Ιάσονα και αμέσως γνωρίζονται και συστήνονται και τότε ξεκινάει ένα νέο ειδύλλιο.

Όμως, η Αλεξάνδρα, αντιλαμβάνεται πως η αλλαγή του χαρακτήρα του Ιάσονα την έχει κάνει να ξανά νιώσει πράγματα για εκείνον και μόλις βλέπει πως μπαίνει μια νέα γυναίκα στη ζωή του, αποφασίζει να τον διεκδικήσει ξανά, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Έρωτα Φυγά…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *