Η Γη της Ελιάς: Ερωτεύεται ξανά η Αθηνά;

Η Γη της Ελιάς: Ερωτεύεται ξανά η Αθηνά;Η Αθηνά θα περάσει πολύ δύσκολα, στον δεύτερο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, ο Κουράκος την συλλαμβάνει, λέγοντας πως κατηγορείται για τον θάνατο του Δημήτρη.Η Γη της Ελιάς: Ερωτεύεται ξανά η Αθηνά;

Όλη η Μάνη πέφτει από τα σύννεφα. Το μυστικό της θα έρθει στο φως και κανείς δε θα μπορέσει να την εμπιστευτεί ξανά. Η Αθηνά θα βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη φυλακισμένη, με τις ώρες στο κελί να περνούν βασανιστικά αργά.

Τί θα συμβεί, όμως, στη ζωή της μετά την αποφυλάκισή της; Θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της; Θα βρεθεί ένας άντρας, μετά τον Ιάκωβο, που θα την κρατήσει σφιχτά στην αγκαλιά του, απαλύνοντας τον πόνο;

Η ηθοποιός συζήτησε με τη σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα ήθελε να μπλέξει σε άλλο ερωτικό ειδύλλιο. Η επιθυμία της αυτή έγινε δεκτή από την ομάδα της σειράς. Επομένως, δε θα υπάρξει άλλος έρωτας για την Αθηνά, μετά τον Ιάκωβο Βρεττάκο. Η ίδια, θα μείνει μόνη.

Διαβάστε Επίσης  Ψυχοκόρες: Συγκινεί η ανάρτηση του Δαδακαρίδη για το τέλος της σειράς

Όπως έγραψε το Youfly.com, η παραγωγή έχει ξεκινήσει έρευνες, για να βρει τον “πρώην σύζυγο” της Αθηνάς, στην γη της ελιάς. Μόλις εκείνος μάθει πως η Αθηνά φυλακίστηκε, θα τρέξει στη Μάνη, για να αποσπάσει πληροφορίες.

Η μοίρα θα τους φέρει ξανά κοντά. Τί κρύβει ο νέος αυτός χαρακτήρας και πόσο θα επηρεάσει την υπόθεση, εάν τελικά μπει στη σειρά;

Ο ρόλος που έχουν σκεφτεί η Βάνα Δημητρίου με τον Ανδρέα Γεωργίου – και για τον οποίο βολιδοσκοπήθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός – έχει να κάνει με έναν χαρακτήρα που έρχεται από το παρελθόν της Αθηνάς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Άγρια Σύγκρουση Με Καλλιόπη Και Μαρίνα

Να θυμίσουμε ότι η Αθηνά είχε ξαναπαντρευτεί πριν τον Ιπποκράτη. Κατά συνέπεια, ο νέος χαρακτήρας που συζητείται για να μπει στη «Γη της Ελιάς» θα είναι ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς.

Σε ότι αφορά τον Γρηγόρη Βαλτινό και το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τη «Γη της Ελιάς» οι καλά γνωρίζοντες τα καλλιτεχνικά πράγματα θεωρούν κάτι τέτοιο να γίνει πολύ δύσκολο καθώς ο αγαπημένος ηθοποιός έχει αυξημένες θεατρικές υποχρεώσεις (θα πρωταγωνιστεί στη παράσταση “DA” που θα ανέβει στο Θέατρο Ιλίσια) τη νέα σεζόν και θα είναι πολύ δύσκολο να μετέχει σε γυρίσματα μιας καθημερινής σειράς που γίνονται μάλιστα στη Κύπρο. Αλλά ας μη προτρέχουμε και ας περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με το ρόλο αυτό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *