Η Μάγισσα: «Η μητέρα μας είναι δολοφόνος, Μάρκο»

 

Η Μάγισσα: «Η μητέρα μας είναι δολοφόνος, Μάρκο»

Η Μάγισσα: «Η μητέρα μας είναι δολοφόνος, Μάρκο»

 

Με εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν στα προσεχή επεισόδια συνεχίζεται η σειρά του ANT1 «Η Μάγισσα» και με τη Ρηνιώ να εκμυστηρεύεται τις υποψίες της για τη Δαμιανή στον Μιχαήλ και τον Μάρκο.

Μάρκος και Μιχαήλ δεν μπορούν πιστέψουν ότι η Δαμιανή είναι μια διπρόσωπη οχιά

Τη στιγμή που ο Τζανής προσπαθεί να εδραιώσει την ολοκληρωτική του κυριαρχία στον πύργο των Λασκαραίων οδηγούμενος από την μεγαλομανία του και τη δίψα για την εξουσία, δεν υπολογίζει ούτε και τον θείο του τον Κανέλλο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Σε εφιάλτη μετατρέπεται το γαμήλιο τραπέζι

Εκείνος από την άλλη συντετριμμένος από τις αποκαλύψεις σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει με έναν τρόπο τον ανιψιό του έτσι ώστε να ξεσκεπάσει την Δαμιανή και τα φρικτά εγκλήματά της. Τη γυναίκα με το αγγελικό πρόσωπο που αγάπησε αλλά αποδείχτηκε μια αδίστακτη δολοφόνος που τον πρόδωσε.

Εντωμεταξύ η Ρηνιώ σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, καταφέρνει όπως θα δούμε στη «Μάγισσα», να αποδράσει από τον πύργο των Λασκαραίων και να βρει τον Μιχαήλ και τον Μάρκο που κρύβονται στη μυστική σπηλιά του Τζανέτου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος προσεγγίζει τη Βασιλική

Εκεί κλαίγοντας, αρχίζει να τους εκμυστηρεύεται τις υποψίες της για την Δαμιανή. «Η μητέρας μας, η Δαμιανή είναι δολοφόνος Μάρκο» λέει η Ρηνιώ στον αδερφό της, αλλά οι δυο άντρες δεν μπορούν να την πιστέψουν. Η Ρηνιώ όμως είναι αποφασισμένη να τους αποδείξει πως όσα υποψιάζεται δυστυχώς ισχύουν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *