Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σε αναμμένα κάρβουνα – Γιατί;

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σε αναμμένα κάρβουνα – Γιατί;

Οι εξελίξεις τρέχουν στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και ο Κωνσταντίνος όπως θα δούμε θα βρεθεί σε άσχημη θέση με τους φόβους να τον κυριεύουν.Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σε αναμμένα κάρβουνα – Γιατί;

Η Ισμήνη τον αφήνει και επιστρέφει

 

Από την αρχή που ο Άρης, ο άγνωστος επενδυτής ήρθε στην Μάνη και προσέγγισε την Ισμήνη, δημιούργησε κάποιες αμφιβολίες στον Κωνσταντίνο ο οποίος είχε πει στην Ισμήνη να ψάξουν λίγο το ποιος είναι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Θα Συμμαχήσουν Άραγε Αθηνά Και Μυρτάλη;

Ο Κωνσταντίνος όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» βλέπει τον τρόπο που προσεγγίζει ο Άρης την Ισμήνη και γίνεται έξαλλος. Μάλιστα προειδοποιεί την Ισμήνη και της λέει να προσέχει.

Εντωμεταξύ ο Άρης προτείνει στην Ισμήνη να φύγουν μαζί για επαγγελματικούς λόγους και να πάνε στην Αθήνα για να δει από κοντά τη διαδικασία.

Εκείνη δέχεται, αλλά ο Κωνσταντίνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για την εξέλιξη που θα έχει αυτό το επαγγελματικό ταξίδι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κίμωνας τρώει σφαίρα για την Δήμητρα;

Έτσι, φεύγουν από τη Μάνη και ο Άρης την προσεγγίζει όλο και περισσότερο κάνοντας κάποιες κινήσεις, ενώ της εκμυστηρεύεται ότι του αρέσει.

Η Ισμήνη τα χάνει αλλά δεν διστάζει να τον χαστουκίσει και να φύγει επιστρέφοντας μόνη της στην Μάνη. Τι θα πει στον Κωνσταντίνο άραγε η Ισμήνη και εκείνος πώς θα κινηθεί;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *