Η Γη της Ελιάς: Σαν βόμβα πέφτει το νέο στο σπίτι των Βρεττάκων

 

Η Γη της Ελιάς: Σαν βόμβα πέφτει το νέο στο σπίτι των Βρεττάκων

 

Νέες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και το νέο που ανακοινώνει ο Ισίδωρος πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια Βρεττάκου.Η Γη της Ελιάς: Σαν βόμβα πέφτει το νέο στο σπίτι των Βρεττάκων

Στο σπίτι των Βρεττάκων επιστρέφουν και πάλι τα χαμόγελα

Ο Ισίδωρος και η Αμαλία πλέον έχουν έρθει πολύ κοντά και τα αισθήματα τους είναι αμοιβαία. Έτσι Ο Ισίδωρος αποφασίζει να προχωρήσει σε γάμο μαζί της και το ανακοινώνει στον Μάνο και τη Μαρίνα, οι οποίοι αν και είχαν καταλάβει το ενδιαφέρον του δεν πίστευαν ότι θα επισημοποιήσει τη σχέση του με την Αμαλία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Σφαγή» ανάμεσα σε παπά Μιχάλη και Παύλο

Έτσι σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, εκείνοι προτείνουν να φύγουν από το σπίτι για να αφήσουν μόνους τους νιόπαντρους, αλλά η Αμαλία τους παρακαλεί να συνεχίσουν να μένουν εκεί έτσι ώστε και ο Ισίδωρος να είναι μαζί με την Αγγελικούλα περισσότερο, η οποία μάλιστα δεν συμπαθεί τόσο την Αμαλία.

Τελικά δέχονται ο Μάνος με τη Μαρίνα να μείνουν όλοι μαζί και ο Ισίδωρος στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ενημερώνει τον γιο του ότι δεν θα πρέπει να ανησυχεί για την περιουσία καθώς με την Αμαλία έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 21/10

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *