Σασμός Spoiler: Τί θα απογίνουν ο Καραπάνος και ο Τόλης;

Πολλοί αναρωτιούνται τί θα απογίνουν ο Καραπάνος και ο Τόλης, μετά την αποφυλάκιση του Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Οι τηλεθεατές έχουν δεθεί με τους συγκεκριμένους χαρακτήρες και δε θέλουν να κλείσει το κεφάλαιο των φυλακών.

Πράγματι, με την κατάθεση της Σεμίνας, ο Αστέρης θα αποφυλακιστεί. Θα επιστρέψει στο σπίτι του -με περιοριστικούς όρους- θα προσπαθήσει να χτίσει τη ζωή του ξανά, από εκεί που την άφησε… Φυσικά, δε θα ξεχάσει όσα πέρασε μέσα στη φυλακή.

Υπήρξαν άτομα που τον αγκάλιασαν, που τον στήριξαν ως το τέλος. Ο Καραπάνος και ο Τόλης θα χαρούν με την αποφυλάκιση του φίλου τους, παρόλο που το κελί θα μοιάζει κενό, στη σειρά Σασμός. Τί θα συμβεί με τους δύο ισοβίτες και πόσο θα παρακολουθούμε την ιστορία τους;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αθώος ο Αστέρης – Εκτός εαυτού Αργυρώ και Μαρίνα

 

Μπορεί ο Αστέρης να αποφυλακιστεί, όμως οι τηλεθεατές αναμένεται να μη χάσουν επαφή με το κελί του! Κι αυτό γιατί η ιστορία του Καραπάνου θα συνεχίσει να μας απασχολεί, για καιρό ακόμη. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Τόλη, με τις ανατροπές να είναι αρκετές.

Έτσι, όλα δείχνουν πως οι δύο αυτοί εκρηκτικοί κι αγαπητοί χαρακτήρες θα συνεχίσουν να μας κρατούν συντροφιά, ακόμη κι όταν ο Αστέρης φύγει από κοντά τους. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να δούμε τον πρωταγωνιστή να επισκέπτεται τα παλιά του “λημέρια”, κρατώντας επαφές μαζί τους.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Μιράντα και Ντίνος γίνονται γονείς

Όσο για την απόδραση που σχεδιάζει ο Καραπάνος; Όλα είναι πιθανά να συμβούν, στα επόμενα επεισόδια. Μπορεί η ζωή να επιφυλάσσει τεράστιες εκπλήξεις για τους δύο ισοβίτες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *