Η Μάγισσα: Το φάντασμα του Τζανέτου απειλεί τον Μιχαήλ

 

Η Μάγισσα: Το φάντασμα του Τζανέτου απειλεί τον Μιχαήλ

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού το φάντασμα του Τζανέτου απειλεί τον Μιχαήλ.

 

Ενώ ο Μάρκος αντιμετωπίζει ένα νέο θανάσιμο κίνδυνο οι Τούρκοι απειλούν την Μάνη με αντίποινα και οι Γερακάρηδες αναγκάζονται να μείνουν κρυμμένοι για να γλιτώσουν από την οργή τους.

Την ίδια στιγμή η αποκάλυψη του Ρασοφόρου και της αλήθειας για ό,τι είχε συμβεί στο μεγάλο αδελφό των Λασκαρέων απειλεί να γκρεμίσει τον πύργο τους.

Ένα ακόμη από τα ξαφνικά οράματα της Θεοφανώς, την προειδοποιεί ότι ο Μάρκος βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και πράγματι η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή. Όμως η μοίρα του πρωτότοκού Λάσκαρη δεν είναι να πεθάνει. Τουλάχιστον όχι τώρα.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, οι σκιές μαζεύονται πάνω από τη Μάνη καθώς η αποτυχημένη απόπειρα των Γερακάρηδων να δολοφονήσουν τον Εμρέ, δεν μπορεί και δεν πρόκειται να μείνει απλά αναπάντητη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αγκαλιάζει τη Βασιλική – Λυγίζουν και οι δυνατοί

 

Αντίθετα, ο ίδιος θυμωμένος, μαζεύει τους καπεταναίους και τους προειδοποιεί ότι οι Τούρκοι, θα επιτεθούν στη Μάνη για να τους δείξουν ποιος πραγματικά κάνει κουμάντο στην περιοχή.

Τα νέα δεν αργούν να φτάσουν και στους Γερακάρηδες και ο Σπήλιος φοβούμενος τα αντίποινα που μπορεί να έρθουν λέει στους δικούς του να τα μαζέψουν και να φύγουν προσωρινά από τον πύργο τους.

Οι φοβεροί και τρομεροί πειρατές αναγκάζονται να μείνουν για ένα διάστημα κρυμμένοι για να γλιτώσουν από την οργή των Τούρκων και περιμένουν να λάβουν νέα, ότι τα πράγματα επιτέλους ηρέμησαν.

Όμως τα μαντάτα που φτάνουν απέξω δεν είναι καλά. Για την ώρα οι Γερακάρηδες έχουν βγει από το παιχνίδι όμως και για τους Λασκαρέους, η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη. Το αντίθετο μάλιστα.

Οι κατηγορίες της Ρηνιώς πως η Μεταξία ήθελε να δηλητηριάσει τη Θεοφανώ φέρνουν μεγάλη αναστάτωση στον πύργο και εξοργίζουν τον Μάρκο που βλέπει την κατάσταση να ξεφεύγει από τα χέρια του και νιώθει, ανήμπορος να προστατεύσει τη γυναίκα που αγαπά. Οι απειλές κυκλώνουν καθημερινά τους Λασκαρέους και ο πύργος τους μοιάζει εδώ και καιρό με καζάνι που βράζει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης γεμίζει υποψίες την Βασιλική

Το τεντωμένο σκοινί στο οποίο ακροβατεί το τελευταίο διάστημα ο Μιχαήλ κόβεται όταν ο Ρασοφόρος παίρνει την απόφαση να ανοίξει τα χαρτιά του σε όλους. Έξαλλος ο Λάσκαρης συνειδητοποιεί ότι η εξουσία του αμφισβητείται και δεν έχει άλλη επιλογή παρά να τον τιμωρήσει σκληρά.

Τον στέλνει λοιπόν μαζί με τον Μανώλη, τον άνθρωπο που τόσο καιρό στέκεται στο πλευρό του και τον βοηθά, να πραγματοποιήσει όλα του τα σχέδια, στον Πύργο ενός άρχοντα που φημίζεται για την σκληρότητα του, με εντολή να ικανοποιήσει πάνω τους τις αιμοσταγείς του ορέξεις.

Όμως ο Αντρέι το μαθαίνει και δε σκοπεύει να το επιτρέψει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *