Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος Πιέζει Την Ιουλία Να Παντρευτεί Τον Αστυνόμο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος Πιέζει Την Ιουλία Να Παντρευτεί Τον Αστυνόμο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ισίδωρος και η Ιουλία έρχονται ξανά αντιμέτωποι στην γη της ελιάς, με το άλλοθι στον Στάθη να διαρρέει σε όλη την Αρεόπολη. Μετά το ατύχημα της Αρετής, όλα κρέμονται από μία κλωστή.

    Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ισίδωρος πιέζει την Ιουλία να παντρευτεί τον αστυνόμο

Η Ιουλία βοηθάει τον Στάθη να γλιτώσει τη φυλακή, με συνέπεια να διαβάλλει τον εαυτό της. Όλοι μαθαίνουν πως ήταν η ερωμένη του, με τα αιχμηρά σχόλια των κατοίκων, να ξεκινούν…

Ο Ισίδωρος επιστρέφει από την Κύπρο και παθαίνει σοκ. Όλοι συζητούν για τον ίδιο και για την οικογένειά του. Τόσα χρόνια προσπαθούσε να έχει το κούτελό του καθαρό. Οι φήμες έχουν ξεκινήσει και ο πανικός έχει σκορπιστεί.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η διαίσθηση της Ελένης βγαίνει αληθινή

Ενώ όλοι συμπαραστέκονται στην Ιουλία, ο Ισίδωρος στέκεται απέναντί της, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, ζητάει από τον Ιάκωβο να τον βοηθήσει στο έργο του, προκειμένου να γλιτώσει από αυτή την τεράστια ντροπή.

Ο αστυνόμος Κουράκος συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον στην πρωταγωνίστρια, παρά τα όσα έχει μάθει για τη ζωή της τελευταία. Ενώ όλοι την κακολογούν, εκείνος θα σταθεί δίπλα της, θέλοντας να την βοηθήσει.

Ο Ισίδωρος αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον του αστυνόμου για την αδερφή του και αναλαμβάνει δράση! Ζητάει από τον Ιάκωβο να μεσολαβήσει, πείθοντας με το λέγειν του την Ιουλία να αλλάξει στάση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Έχεις εμμονή με την μάνα σου, γι’ αυτό σε χώρισε η Μυρτάλη»

Στόχος του Ισίδωρου είναι να την παντρέψει με τον αστυνόμο Κουράκο. Μόνο έτσι θεωρεί πως θα γλιτώσει από τις κακόβουλες φήμες. Εάν η Ιουλία παντρευτεί, θα μπει ένα οριστικό τέλος στα κουτσομπολιά.

Θα καταφέρει, όμως, η Ιουλία να βάλει στη ζωή της έναν άλλον άντρα; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στάθης της ζητάει να χωρίσουν, με την καρδιά της να γίνεται χίλια κομμάτια…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *