Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 21, 22, 23, 24

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 21, 22, 23, 24

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 21, 22, 23, 24. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Γ’ κύκλο.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 21, 22, 23. 24

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 21 στις 30/10/2023
Επεισόδιο 21
Δευτέρα

Ο Νικηφόρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ψυχορραγώντας, χτυπημένος από τον Λάζαρο. Ο Μαθιός τρέχει να βρει τη Βασιλική σε έξαλλη κατάσταση, την ίδια ώρα που ο Αντώνης αρχίζει τις ανακρίσεις, για να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη.

Ο Αντρέας φυγαδεύει τον Λάζαρο και του λέει να μείνει κρυμμένος, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Η Βασιλική σπεύδει στο νοσοκομείο. Εκεί, θα προλάβει να τον δει, πριν ξεψυχήσει στα χέρια της.

Η οικογένεια των Σταματάκηδων βυθίζεται στο πένθος. Η βεντέτα ανοίγει ξανά και η Άνω Ποριά μετατρέπεται σε έναν τόπο, όπου το μίσος και η δίψα για αίμα κυριαρχεί. Καθώς η πρώτη νύχτα πέφτει, κανείς πια δεν είναι ασφαλής.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 22 στις 31/10/2023
Επεισόδιο 22
Τρίτη

Ο φόνος του Νικηφόρου από το χέρι του Λάζαρου, καθώς και το μήνυμα που κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατο του Βασίλη 22 χρόνια πριν, δημιουργεί πάλι σχίσμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και ο σασμός φαίνεται να ματαιώνεται πλέον οριστικά. Όλο το χωριό θρηνεί για τον άδικο θάνατο του Νικηφόρου, ενώ όλοι βλέπουν με τρόμο, να ανοίγει ένας νέος κύκλος αίματος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Φίλιππος δίνουν τα χέρια

Η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για τον θάνατο του γιου της, ενώ η Μαρίνα, προτρέπει τον Αστέρη και την Αργυρώ να φύγουν, καθώς η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου και κανείς δεν ξέρει, ποιος θα είναι το επόμενο θύμα.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 23 στις 1/11/2023
Επεισόδιο 23
Τετάρτη

Η αποκάλυψη για το θάνατο του Νικηφόρου σκάει σα βόμβα στη Θοδώρα, η οποία σπεύδει να συμπαρασταθεί στη Βασιλική. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποκρύψει την αλήθεια από τη γιαγιά Ειρήνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ετοιμοθάνατος ο Αλέξης: «Θέλω τα φάρμακά μου»

Ο Αστέρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την πρόθεσή του να φύγει με την Αργυρώ στην Αυστραλία. Εκείνη, τυφλωμένη από τον πόνο και την οργή, διαμηνύει στη Μαρίνα ότι το αίμα του εγγονιού της θα πληρωθεί με αίμα.

Το μίσος κυριεύει τη Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του παιδιού της. Φωνάζει τον Μαθιό και του ζητά κάτι, για το οποίο δεν πιστεύει στ’ αυτιά του.

Παράλληλα, η Καλλιόπη συγκαλεί συμβούλιο με το Δημητρό και το Νικολή. Τα σχέδιά της, είναι σκοτεινά και δε θα έχουν καλή κατάληξη.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 24 στις 2/11/2023
Επεισόδιο 24
Πέμπτη

Η Άνω Ποριά είναι βυθισμένη στο πένθος. Ο Αντώνης ενημερώνει τη Μαρίνα για την απειλή της Καλλιόπης. Εκείνη κάνει μία τελευταία προσπάθεια να συνετίσει τους άντρες της οικογένειάς της, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω αιματοχυσία.

Η Βασιλική μοιάζει να έχει μεταλλαχθεί, εμφανίζοντας ένα σκληρό πρόσωπο, που κανένας δεν περίμενε.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *