Η Γη της Ελιάς: Νέα αρχή για αγαπημένο ζευγάρι

 

Η Γη της Ελιάς: Νέα αρχή για αγαπημένο ζευγάρι

Η Γη της Ελιάς: Νέα αρχή για αγαπημένο ζευγάρι

 

Νέα αρχή κάνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, ένα αγαπημένο ζευγάρι και αναφερόμαστε φυσικά στον Στάθη και την Ιουλία, οι οποίοι σύντομα να έχουν στα χέρια τους το μωράκι τους.

Η Ιουλία έχει μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να περάσει το διάστημα της εγκυμοσύνης μόνη, χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα των κατοίκων της Μάνη κι έτσι ο Στάθης την επισκέπτεται συχνά, προκειμένου να είναι μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σοκ: O Μάνος σαπίζει στον ξύλο τον…

Βέβαια, το διάστημα που εκείνος βρίσκεται στην Αθήνα, πίσω στην Αρεόπολη η Αριάδνη εκμεταλλεύεται την απουσία του για να καλεί τον Χρήστο στο σπίτι και να περνούν μερικές ερωτικές στιγμές μαζί.

Μάλιστα, όταν ο πατέρας της τηλεφωνεί για να της ανακοινώσει ότι θα μείνει στην Αθήνα παραπάνω απ’ όσο περίμενε, η μικρή πετάει από την χαρά της.

Όμως, δεν γνωρίζει πως στην πραγματικότητα, οι γονείς της έχουν έρθει ξανά κοντά και η αναμονή της γέννησης του μωρού τους, έχει ξυπνήσει μέσα τους την παλιά φλόγα.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από τις 19/12 ως 23/12

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, ο Στάθης αποφασίζει να μείνει κοντά στην Ιουλία και να κάνει μια νέα αρχή μαζί της, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *