Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης επιτίθεται στη Χάιδω

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης επιτίθεται στη Χάιδω

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης επιτίθεται στη Χάιδω

Δεν σταματούν οι περιπέτειες για την Χάιδω στη «Γη της Ελιάς», η οποία θα μπει στο στόχαστρο και του Δημοσθένη μετά την απάτη της Κατερίνας.

Η Χάιδω είναι συντετριμμένη μετά τις τελευταίες εξελίξεις και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η Κατερίνα την κορόιδευε μέσα στα μούτρα της. Όλη η Αερόπολη βρίσκεται σε αναταραχή μετά την αποκάλυψη της απάτης, η οποία τελικά και συλλαμβάνεται.

Η Κατερίνα κατάφερε να πιάσει κορόιδα σχεδόν όλους τους κατοίκους, αφού η ιστορία της είχε συγκινήσει την πόλη κι η Χάιδω είχε οργανώσει ολόκληρο έρανο για να μαζέψει χρήματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Τώρα, όμως, όλοι μετρούν τα χρήματα που έχασαν, ενώ απογοητεύονται από το γεγονός που επέτρεψαν σε μία νεαρή κοπέλα να τους “φάει” λεφτά.

Ανάμεσα στα θύματα είναι κι ο Δημοσθένης στη «Γη της Ελιάς», ο οποίος αναλαμβάνει δράση κατά της Χάιδως. Σύμφωνα με το 7 μέρες TV, ο Δημοσθένης σε έξαλλη κατάσταση επιτίθεται στη Χάιδω κι απαιτεί να του δώσει η ίδια όσα χρήματα έχασε.

Την ίδια στιγμή, δεν κατηγορεί μόνο εκείνη, αλλά και τη γυναίκα του την Ασπασία που τον παρέσυρε σε όλη αυτήν την ιστορία.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης επιτίθεται στη Χάιδω

Διαβάστε Επίσης  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20,ο Νικόλας θύμα επίθεσης, ο Μάρκος σε ψυχίατρο

Η Χάιδω προσπαθεί να τον ηρεμήσει και νιώθει τύψεις που πήρε στο λαιμό της όλους αυτούς τους ανθρώπους. Έτσι, αναλαμβάνει τις ευθύνες της και αποφασίζει να βγει στην τηλεόραση προκειμένου να δηλώσει ότι θα επιστρέψει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

πηγή

Η γη της ελιάς: η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά στη φυλακή!

Παγιδευμένοι Spoiler: O Ανδρέας έχει κρυφή κόρη

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 9 , 10 , 11

Σασμός: Ο Νικηφόρος θεωρεί τον Μαθιό φονιά του πατέρα του

Άγρια Γη 21-22: Ο Άρης φοβάται πως η Ελπίδα είναι αδερφή του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *