Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 17, 18, 19

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 17, 18, 19

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια 17, 18, 19: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 17, 18, 19

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 17 στις 30/10/2023
Επεισόδιο 17
Δευτέρα

Η Μεταξία δεν έχει κανέναν σκοπό να παραιτηθεί από το Τζανή παρά τις απειλές της μητέρας της. Βράζει μέσα της και αδυνατεί να συγκρατηθεί. Το πάθος που νιώθει για τον αδερφό του άντρα της είναι τόσο δυνατό που γίνεται τυφλό και ανεξέλεγκτο, κάτι που μπορεί να βάλει και τους δύο σε μπελάδες εάν κάποιοι το αντιληφθούν.

Παρ’ όλα αυτά, εκείνη όντας ασυγκράτητη, δε διακρίνει τον κίνδυνο που τους περικυκλώνει και έτσι οδηγεί τον Τζανή στα άκρα με τα καμώματα της. Στο μεταξύ, όσα σκαρφίστηκαν η Θεοφανώ μαζί με τον Φρίξο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τον Βρώτσο για την δολοφονία του μωρού όχι μόνο δεν αποδίδουν αλλά το κόλπο τους κινδυνεύει να γυρίσει εναντίον τους.

Όταν αργότερα η Θεοφανώ καταφέρνει να συναντήσει τον Μάρκο, οι δυο τους οδηγούνται σε μία συζήτηση που σοκάρει την νεαρή κοπέλα… Παράλληλα, ο Αντρέι αποκαλύπτει στον έκπληκτο Μιχαήλ τον αληθινό λόγο για τον οποίο ταξίδεψε ως την Μάνη, αυτό όμως δεν εμποδίζει τον Ρώσο ευγενή να έρθει σε αντιπαράθεση με τον γόνο των Λασκαραίων, τον Τζανή, κάτι βεβαίως που σύντομα θα έχει συνέπειες.

Όταν οι συγγενείς ενός ναύτη που έχασε τη ζωή του από το κούρσεμα του Σπήλιου ζητούν εκδίκηση, η ένταση επανέρχεται αναπόφευκτα ανάμεσα στις δύο ισχυρές οικογένειες της Μάνης. Άλλωστε στην πραγματικότητα δεν είχαν πάψει στιγμή να μισιούνται θανάσιμα…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς παίρνει την θέση των παιδιών της

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 18 στις 31/10/2023
Επεισόδιο 18
Τρίτη

Το μίσος ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες εξακολουθεί να βράζει, παρά την φαινομενικά ήσυχη συμμαχία που πέτυχαν για λίγο χρονικό διάστημα με τον γάμο των παιδιών τους. Tώρα μάλιστα που δόθηκε η αφορμή, η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο πατριάρχες δείχνει αναπόφευκτη.

Μιχαήλ και Σπήλιος θα παλέψουν χωρίς άλλο όπλο παρά μόνο με τα σώματα τους, με την συμφωνία μεταξύ τους να δώσουν μία μάχη μέχρι εσχάτων, όπως ταιριάζει στους δύο διαφορετικούς αλλά γενναίους άντρες. Θα είναι μία μάχη με έναν μόνο νικητή…

Και ενώ οι καρδιές όλων όσοι τους περιστοιχίζουν, τους αγαπούν ή απλώς τους σέβονται πάνε να σπάσουν μια ανίερη συμφωνία θα αποτρέψει τον καινούργιο διωγμό, αλλά η συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Την ίδια ώρα ο Φρίξος αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Μορφούλα το σχέδιο του με την Θεοφανώ για να ξεσκεπάσουν τον Βρώτσο, ενώ ο Αντρέι που υποπτεύεται πως ο Τζανής σκότωσε το μωρό, εξομολογείται τις απόψεις του στον Κανέλο που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Αδυνατεί να πιστέψει κάτι τέτοιο για τον αγαπημένο του ανιψιό πόσο μάλλον τώρα που γνωρίζει ότι ο Τζανής έχει εδώ και καιρό ερωτική σχέση με τη μητέρα του πρόωρα και βίαια χαμένο βρέφους, τη Μεταξία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Ευτυχία – Ποιος είναι ο πατέρας;

 

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 19 στις 1/11/2023
Επεισόδιο 19
Τετάρτη

Τώρα που ο Μιχαήλ έχει μάθει όλη την αλήθεια για τον πραγματικό σκοπό της άφιξης του Αντρέι στη Μάνη δηλώνει την επιθυμία του να γίνει κι αυτός μέλος της Φιλικής Εταιρείας. Μόνο που ο Αντρέι έχει εντελώς διαφορετική άποψη…

Στο μεταξύ η ανίερη συμμαχία που έχουν κάνει ο Σπήλιος, ο Μιχαήλ και ο Δραγομάνος ξεκινάει, με τον αξέχαστο Σπήλιο να δείχνει τώρα ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτά του φιλόδοξου αιμοσταγούς πειρατή…

Η Πολυξένη ξεσκεπάζει τη Θεοφανώ και τον Φρίξο στον Βρώτσο και εκείνος τυφλός από μίσος αναλαμβάνει δράση για να εκδικηθεί… Όσο για την Δαμιανή καθώς με τρόμο και απόγνωση διαπιστώνει πως η φρικτή της πράξη να σκοτώσει το ίδιο της το εγγόνι, αντί να ωφελήσει τον γιο της, τον Τζανή, τον βάζει στο στόχαστρο, συγκρούεται με τον Κανέλο…

Ποντάροντας στην γοητεία που του ασκεί χρόνια τώρα προσπαθεί να τον πείσει ότι υποψίες του Αντρέι ότι ο Τζανής δολοφόνησε το μωρό είναι εντελώς ανυπόστατες… Τώρα πια η αρχόντισσα των Λασκαραίων ξέρει πως ο κλοιός γύρω της αρχίζει να στενεύει και έτσι σχεδιάζει μία νέα συνωμοσία, προκειμένου να σώσει τόσο τον γιο της όσο και τον ίδιο της τον εαυτό.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *