Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 60, 61

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 60, 61

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια:60, 61 Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA.  Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 19/2/23 – 20/2/24.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 60, 61

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 60 στις 19/2/2024
Επεισόδιο 60
Δευτέρα

Η ανάμνηση του θανάτου της Κλαίρης βασανίζει τον Ιπποκράτη, που βλέπει ότι η Ειρήνη έχει ακόμα αμφιβολίες για τον γάμο. Ο Στελής προσπαθεί να κάνει τον Πέτρο να παραδεχτεί την πραγματική του ταυτότητα, ενώ ο Μάκης σκέφτεται αν θα συνεχίσει να διεκδικεί τη Λίνα.

Εκείνη όμως έρχεται από μόνη της να τον βρει αλλά όχι για το λόγο που φαντάζεται. Ο Άγγελος ψάχνει πληροφορίες για τον θείο του, ώστε να φτάσει στην αλήθεια για το παρελθόν του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Τρόμος: Μία απαγωγή ταράζει τη ζωή τους

Η Στέλλα για να εξιλεωθεί προσπαθεί να βοηθήσει τον Μάριο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, την ίδια ώρα που ο Παντελίδης χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τον πείσει να της κάνει μήνυση. Θα τα καταφέρει να την παγιδεύσει;

 

Θα υποψιαστεί ο Γιώργης την Αλίκη για την κλοπή της πολύτιμης φωτογραφίας; Ο Δημήτρης βλέπει τυχαία την ημερομηνία γέννησης της Θοδώρας και το μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια η Μαρία βγαίνει στο φως.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 61 στις 20/2/2024
Επεισόδιο 61
Τρίτη

Η Ευγενία πραγματοποιεί μία απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι του Ιπποκράτη, που θα τον ταράξει. Ο Μάκης και η Λίνα θέτουν τη σχέση τους σε νέα βάση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Πότε σταματάει η σειρά λόγω εορτών;

Η Στέλλα καλείται να αντιμετωπίσει τις δικές της ενοχές και ετοιμάζεται να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Δημήτρης πιέζει τη Μαρία για απαντήσεις κι εκείνη υποκύπτει στην πίεση του και του αποκαλύπτει το μεγαλύτερό της μυστικό:

Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του; Ο Πέτρος απελπισμένος με το γάμο της Ειρήνης, κάνει μία τελευταία προσπάθεια να τη συναντήσει και να της αλλάξει γνώμη.

Όταν όλα αποτυγχάνουν, η τελευταία του λύση είναι να εμφανιστεί στο γάμο. Θα προλάβει να την εμποδίσει να παντρευτεί τον Ιπποκράτη;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *