Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ο Στάθης Ζητάει Απόσταση – Σε Άσχημη Κατάσταση Η Ιουλία

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ο Στάθης Ζητάει Απόσταση – Σε Άσχημη Κατάσταση Η Ιουλία

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη για τους δύο πρωταγωνιστές. Ο Στάθης και Ιουλία θα περάσουν μία κρίση στην σχέση τους, με την Αρετή να βρίσκεται απέναντι στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Ο Στάθης ζητάει απόσταση – Σε άσχημη κατάσταση η Ιουλία

Η σύζυγος του Στάθη έχει αρχίσει να υποψιάζεται όλα όσα συμβαίνουν. Οι τακτικές επισκέψεις στην Καλαμάτα με τους “πελάτες”, αλλά και ένα τηλεφώνημα, θα βάλουν την Αρετή σε σκέψεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Μαρίνα: «Μάνο θέλω να μείνω έγκυος»

Η ίδια θα αρχίσει τις ερωτήσεις, με τον Στάθη να έρχεται σε δύσκολη θέση. Την κοιτάζει στα μάτια και της λέει ψέματα, πως δεν έχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Αμέσως μετά, απευθύνεται στην Ιουλία…

Ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία να βάλουν ένα προσωρινό “φρένο” στη σχέση τους, στην γη της ελιάς. Ο λόγος, φυσικά, είναι η Αρετή. Η Αρετή υποψιάζεται πως ο σύζυγός της την απατά και δε μπορεί να ηρεμήσει.

Για να κρατήσει τις αποστάσεις, ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία να αραιώσουν τις συναντήσεις τους. Είναι ο μόνος τρόπος για να προστατεύσουν αυτό που έχουν, αλλά και για να μην ξεσπάσει χειρότερα η Αρετή.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας δίνει εντολή θανάτου για τον Λάμπρο

Έτσι, το ζευγάρι απομακρύνεται, με τον έρωτά τους να βράζει. Ο Στάθης αφοσιώνεται στη σύζυγό του, με τις ετοιμασίες για το νέο της μαγαζί να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ανάσα ανακούφισης παίρνει και ο Στέφανος, παρόλο που γνωρίζει πως ο πατέρας του κάτι κρύβει…

Κι ενώ όλα κυλούν ήρεμα για τους Καπερνάρους, η Ιουλία βυθίζεται σε θλίψη. Ως πότε θα υποφέρει για αυτή τη σχέση;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *