Ο Γιατρός επόμενα επεισόδια: 7, 8

Ο Γιατρός επόμενα επεισόδια: 7, 8Ο Γιατρός επόμενα επεισόδια:7, 8. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑLPHA.

Ο Γιατρός επόμενα επεισόδια: 7, 8
Ο Γιατρός επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 7 στις 23/10/2023
Επεισόδιο 7
Δευτέρα
Η Σοφία, έπειτα από προτροπή του Μιχάλη αποφασίζει να μιλήσει στον Ανδρέα για τη σχέση τους πριν το ατύχημα, αλλά πάλι κάτι τους διακόπτει: η Κέλλυ έρχεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από λιποθυμικό
επεισόδιο.

Η Σοφία αναλαμβάνει τη θεραπεία της ενώ ο Ανδρέας και η Άννα μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν την «κρυφή» ζωή της κόρης τους μπας και βρουν απαντήσεις γι’ αυτό που της συμβαίνει.

Θα καταλήξουν να έρθουν αντιμέτωποι με αλήθειες που τους πονάνε και με ένα μυστικό από το παρελθόν της Κέλλυς που στιγμάτισε όλη της τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δύσκολες οι συνεδρίες για τη Μυρτάλη στον ψυχολόγο

Την ίδια στιγμή, οι σχέσεις του Δημήτρη και της Δανάης είναι κάπως ψυχραμένες μετά από την άρνηση του πρώτου να πάνε μαζί για σπα και γίνονται ακόμα χειρότερες όταν αναλαμβάνουν τη φροντίδα της «Βίκυ Love», μιας εντυπωσιακής influencer που φαίνεται να σκανδαλίζει όλο το ανδρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο Γιατρός επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 8 στις 24/10/2023
Επεισόδιο 8
Τρίτη
Ο Ανδρέας προσπαθώντας να πείσει την Κέλλυ να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία την καλεί σε δείπνο μαζί με την Άννα, έχοντας όμως ως απώτερο στόχο να πείσει και τις δύο να κάνουν οικογενειακή ψυχοθεραπεία για να έρθουν πιο κοντά.

Ο Δημήτρης βλέποντας ότι η Δανάη συνεχίζει να τον αποφεύγει, συνεργάζεται με την Εύα για τη θεραπεία μιας γυναίκας αστροναύτη, η οποία παθαίνει κρίσεις πανικού και θέλει να το κρύψει από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά να χτυπήσει την Βασιλική

Η Σοφία έρχεται σε σύγκρουση με το Μιχάλη που της λέει πως ίσως πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί με τον Αντρέα και να προχωρήσει παρακάτω καθώς όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει τη δουλειά της.

Τέλος, η εισαγωγή ενός ασθενή αναστατώνει το Λεωνίδα καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο από το παρελθόν του που είχε βασανίσει και τον ίδιο και την οικογένειά του όταν προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ελλάδα από την Αφρική.

Ο Λεωνίδας θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη αποφασίζει να πατήσει τον όρκο που έδωσε στον Ιπποκράτη και να τον αφήσει να πεθάνει, πράγμα που όμως δεν τον αφήνει να κάνει ο Ανδρέας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *