Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος είναι τελειωμένος μετά την αθώωση του Δημήτρη

 

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος είναι τελειωμένος μετά την αθώωση του Δημήτρη

Ο Ανδρέας αναρρώνει στο νοσοκομείο στη σειρά Παγιδευμένοι ενώ ο Σταύρος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ετοιμάζεται για την κηδεία της Κατερίνας.Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος είναι τελειωμένος μετά την αθώωση του Δημήτρη

 

Ο Σπύρος ανησυχεί για τον Δημήτρη ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει το ότι σκότωσε άνθρωπο.

Επιπλέον, η απομάκρυνση των Δημήτρη, Σταύρου και Ανδρέα από την υπόθεση τους δένει τα χέρια.

Ο επιθεωρητής Καρέλης είναι αποφασισμένος να βρει την άκρη και να δει κατά πόσο ο θάνατος του Παναγιώτη προέκυψε από δόλο από τη μεριά του Δημήτρη. Αναθέτει την υπόθεση στην Αγγελική, η οποία έρχεται σε δύσκολη θέση.

Η Άννα είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τον Δημήτρη, τον Ανδρέα και τον Σταύρο. Έχοντας δίπλα της την οικογένεια και τους φίλους της ξεκινούν όλοι μαζί έρευνες για να αποδείξουν την ενοχή του Παναγιώτη και την αθωότητα του Δημήτρη για τον θάνατό του.

Ο Αλέκος χαίρεται για την πρώτη του νίκη εναντίον του Δημήτρη, του Σταύρου και του Ανδρέα, όμως εκείνοι δεν το βάζουν κάτω. Σύσσωμες και οι δύο οικογένειες της Άννας και του Δημήτρη έχουν συγκεντρωθεί για ν’ αναλάβουν ο καθένας τους ένα κομμάτι της έρευνας.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Ο Γράντος ζητά την βοήθεια της Υπατίας

Η Ειρήνη ψάχνει να βρει πού πουλούσαν τα ρούχα που αγόραζε ο Παναγιώτης για τους ομήρους του. Ο Σπύρος ερευνά για τις πινακίδες του κλεμμένου αυτοκινήτου. Ο Σταύρος θα ελέγξει τις κάμερες της έπαυλης για να βρει ποιος πήρε το υλικό.

Τα παιδιά θα κοιτάξουν για στοιχεία στα social, ενώ βασική προϋπόθεση αποτελεί να βρεθεί η δεύτερη σφαίρα από το όπλο του Δημήτρη που αποδεικνύει ότι τον προειδοποίησε πριν τον πυροβολήσει.

Τα παιδιά θυμούνται την απόδειξη που βρήκαν στα σκουπίδια του Άκη από την αγορά drone. Την ίδια μέρα που βρέθηκαν τα πτώματα, ένα drone πετούσε πάνω από το πηγάδι. Αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν να είναι τυχαίο και από ποιον μπορεί να βρήκε τα χρήματα!

Οι δρόμοι οδηγούν στον Αλέκο. Παράλληλα, ο Άκης πηγαίνει στο σπίτι του, βλέπει την αστυνομία και το σκάει. Την ίδια ώρα, Ανδρέας, Δημήτρης, Σταύρος και Άννα ψάχνουν για τη σφαίρα έξω από τη βίλα. Η Άννα τελικά τη βρίσκει.

Καλεί την Αγγελική, η οποία είναι η μόνη ενεργή εισαγγελέας στην υπόθεση και την παραδίνει. Παράλληλα η Ειρήνη βρίσκει την πωλήτρια που πούλησε τα ρούχα στον Παναγιώτη και τον αναγνωρίζει, ενώ τα παιδιά ανακαλύπτουν στο ντουλάπι του γυμναστηρίου του δράστη ένα κλειδί, αυτό του σπιτιού που κατέστρωνε τα σχέδιά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Πότε ολοκληρώνονται τα γυρίσματα;

Έχοντας πλέον αδιάσειστα στοιχεία, η Αγγελική ενημερώνει τον επιθεωρητή. Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σταύρος εμφανίζονται την άλλη μέρα ενώπιον του επιθεωρητή. Τους λέει να περιμένουν και κάνει δηλώσεις στα κανάλια.

Ο επιθεωρητής λέει στους δημοσιογράφους ότι 0 Παναγιώτης Βερβερίδης απήγαγε και σκότωσε ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης και της Κατερίνας Μαυρίδη που στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι σκότωσε 10 άτομα.

Αν ήταν ζωντανός θα λάμβανε την εσχάτη των ποινών. Οταν ήρθε εκεί του καταγγέλθηκε ότι γίνονταν παρατυπίες στην εισαγγελία. Ηρθε και ερεύνησε και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που πίστευε. Κανείς δεν καταπάτησε τους κανόνες. Οι συνάδελφοί του ακολούθησαν τη γρήγορη γραμμή για να φτάσουν στο αποτέλεσμα.

Ο Αλέκος ξέρει ότι και αυτή τη φορά ηττήθηκε. Όμως δεν το βάζει κάτω. Ο Πάνος τού λέει ότι ο εγγονός τού αποκαλέστηκε δολοφόνος. Ο Αλέκος τον ρωτά αν θέλει να χρησιμοποιήσει τα πιο δυνατά χαρτιά του για να πάρει την απάντηση να χρησιμοποιήσει ό,τι έχει!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *