Παγιδευμένοι: Η Άννα δεν θέλει να κρατήσει το παιδί

Παγιδευμένοι: Η Άννα δεν θέλει να κρατήσει το παιδίΚι ενώ μέχρι το τέλος της περσινής σεζόν είχαμε ενημερωθεί ότι ο Δημήτρης θα πεθάνει και θα εμφανίζεται στη σειρά μόνο μέσα από αναμνήσεις, ευτυχώς αυτό άλλαξε και φαίνεται πως όλα αυτά ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο του Δημήτρη για να σώσει εκείνον και τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Παρόλα αυτά ο μόνος που γνωρίζει γι’ αυτό το παρακινδυνευμένο σχέδιο είναι ο Αντρέας. Η Άννα όχι μόνο θα βρεθεί χωρίς το άλλο της μισό από την μία μέρα στην άλλη, θα πενθίσει τον άδικο χαμό του αλλά και θα κατηγορηθεί από τον Αντρέα για την δολοφονία του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 8, 9 , 10, 11, 12, 13, 14

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα spoilers, στο επεισόδιο που η Άννα θα μάθει ότι είναι έγκυος, ο Δημήτρης θα εμφανιστεί και πάλι και η Άννα θα πέσει στην αγκαλιά του κλαίγοντας.

Αυτό, μέχρι να συνειδητοποιήσει τι έγινε. Μόλις ο Δημήτρης της αποκαλύψει την αλήθεια θα προσπαθήσει να τον καταλάβει και να μπει στη θέση του αλλά δε θα τα καταφέρει. Δεν μπορεί να του συγχωρέσει ότι την κράτησε έξω από αυτό και την έκανε να υποφέρει επίτηδες με τόσους διαφορετικούς τρόπος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σε απόγνωση η Βασιλική: «Πρέπει να μάθει την αλήθεια»

Αποφασίζει λοιπόν να φύγει μακριά και από τον Αντρέα και από τον Δημήτρη και φυσικά σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην κρατήσει το παιδί. Ο Δημήτρης θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη και να την κάνει να γυρίσει κοντά του;Παγιδευμένοι: Η Άννα δεν θέλει να κρατήσει το παιδί

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *