Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία βρίσκεται σε απόγνωση

 

Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία βρίσκεται σε απόγνωση

Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία βρίσκεται σε απόγνωση

 

Η Γεωργία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών», καθώς ο Μπουραντάς την εκβιάζει και εκείνη πρέπει να πάρει μια απόφαση.

 

Θέτει και εκείνη τους δικούς της όρους

Η Γεωργία προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει πίσω το παιδί της. Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής παρακαλεί τη Μιράντα να πείσει τον Χριστόφορο να αποσύρει τη μήνυση εναντίον του Πάρη, για να μπορέσουν να γίνουν και πάλι οικογένεια.

Εντωμεταξύ ο Χριστόφορος αποφασίζει τελικά να πάρει η Γεωργία το μωρό, αλλά της θέτει έναν όρο. Ότι θα πρέπει να χωρίσει τον Πάρη. Η Γεωργία όμως όπως θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών», θέτει και εκείνη τους δικούς της όρους με αποτέλεσμα ο Χριστόφορος να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια :70, 71

«Θα χωρίσω τον Πάρη, αλλά δεν θα σου επιτρέψω να ξαναδείς το παιδί, μετά την πλαστογραφία που έκανες στη υπογραφή του Άγη για να πάρεις το παιδί, ενώ εκείνος ήταν νεκρός».

Τελικά ο Μπουραντάς επιστρέφει το παιδί στη Γεωργία και προσφέρεται μάλιστα να εξασφαλίσει ένα σπίτι για εκείνο. Αργότερα την ώρα που η Γεωργία και η οικογένεια της γιορτάζουν την επιστροφή του μικρού Μάρκου, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει κάποιος που δεν περίμεναν να δουν.. Ο Ρένος αποφυλακίζεται και η επιστροφή του αναστατώνει την οικογένεια των Γιαννόπουλων που είχαν εγκατασταθεί στο σπίτι του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Απρόσμενο μαντάτο για το χωριό. Οργή από την Αργυρώ!

Παράλληλα όπως θα δούμε, η Δωροθέα βλέπει το σημάδι στο πρόσωπο της Αμαλίας και την ρωτάει πώς έγινε. Εκείνη της λέει ότι χτύπησε αλλά η Δωροθέα δεν πείθεται, ενώ ο κλοιός γύρω από τον Σίμο στενεύει όλο και περισσότερο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *