Σασμός: Τα έκανες όλα σαν τα μούτρα σου

 

Σασμός: Τα έκανες όλα σαν τα μούτρα σου

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης να λέει τα έκανες όλα σαν τα μούτρα σου.

 

Τρομερές ανατροπές έρχονται στα νέα επεισόδια του Σασμού και στο επίκεντρο για άλλη μια φορά θα βρεθούν ο Μαθιός και ο Αστέρης.

 

Συγκεκριμένα, ο Αστέρης θα μάθει πως ο λόγος που πυροβόλησε ο Νικηφόρος τον αδερφό του είναι γιατί έμαθε πως εκείνος κρύβεται πίσω από τον θάνατο του Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Επόμενα Επεισόδια: Εντολή θανάτου από τον Δημήτρη

Ο Αστέρης θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του και δε θα μπορεί να πιστέψει πώς μπόρεσε να του κρύψει τέτοιο πράγμα.

Όμως, δεν το λέει σε κανέναν, ειδικά στην Αργυρώ, με εκείνη βέβαια να αναρωτιέται συνεχώς τι του συμβαίνει και γιατί συμπεριφέρεται έτσι.

Κάποια στιγμή, τα δύο αδέρφια θα συναντηθούν και όπως θα δούμε στη συνέχεια του Σασμού, τα πράγματα θα ξεφύγουν μιας και ο ο Αστέρης θα ρωτήσει τον Μαθιό κατάματα, πως μπόρεσε να του το κάνει αυτό, με τον δεύτερο να αντιλαμβάνεται πως γνωρίζει όλη την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θύμα ληστείας η Ευτυχία – Ποιος είναι ο δράστης

«Εσύ σκότωσες τον Στεφανή! Με έκανες φονιά Μαθιό, αν μου είχες πει την αλήθεια ο Πετρής θα ζούσε τώρα! Δεν θέλω να σε ξέρω» θα του πει χαρακτηριστικά και θα σηκωθεί να φύγει, με τον Μαθιό να είναι ράκος…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *