Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 28, 29, 30, 31, 32

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 28, 29, 30, 31, 32

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 28, 29, 30, 31, 32. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA.  τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 22/11/23 – 29/11/23.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 28, 29, 30, 31, 32

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 28 στις 22/11/2023
Επεισόδιο 28
Τετάρτη

Ο Άγγελος συλλαμβάνει τους δύο απατεώνες με τους οποίους έχει μπλέξει ο Πέτρος αλλά εκείνοι βρίσκουν τρόπο να του φορτώσουν ένα ακόμα πρόβλημα.

Η ώρα που ο Πέτρος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον Άγγελο έχει φτάσει.
Παράλληλα ο Ιπποκράτης μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας του Τρύφωνα και μαζί αποφασίζουν να μην πουν τίποτα στην Ειρήνη.

Ο Μάκης ζητάει από την Λίνα να γίνει το κορίτσι του την ώρα που ο Διονύσης κάνει πάλι την εμφάνισή του στο σπίτι της. Η Στέλλα κρύβει από τον Βασίλη ότι είδε κάποιον στον τάφο της Ασημίνας αλλά μία σύμπτωση φέρνει μπροστά τους τον Γιώργη.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 29 στις 26/11/2023
Επεισόδιο 29
Κυριακή

Ο Παντελίδης πιέζει ασφυκτικά τον Ιπποκράτη και την Ειρήνη να παρευρεθούν στην τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη. Ο Διονύσης κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Λίνας και της προσφέρει ρόλο σε μία ταινία.

Ο Γιώργης καλεί τον Βασίλη ζητώντας του να μιλήσουν επειγόντως για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ ο Μάκης και ο Πέτρος πιάνουν δουλειά σε συνεργείο αυτοκινήτων για να τα βγάζουν πέρα οικονομικά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος στέλνει γράμματα φωτιά λίγο πριν πεθάνει

Οι παλιές αμαρτίες του Αντώνη συνεχίζουν να παιδεύουν τον Πέτρο, ενώ η Λαμπρινή δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη της ο Σοφούλας και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της. Ο Τρύφωνας αποχαιρετά την Ειρήνη και επιστρέφει στα Κύθηρα.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 30 στις 27/11/2023
Επεισόδιο 30
Δευτέρα

Η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη πλησιάζει αλλά η Ειρήνη δεν έχει την ψυχική αντοχή να παρευρεθεί. Η πρόταση του Διονύση στη Λίνα να φέρνει τα πρώτα σύννεφα στην σχέση της με τον Μάκη.

 

Ο Πέτρος δεν έχει συγκεντρώσει τα χρήματα που του ζητούν οι διώκτες του γι’ αυτό και του προτείνουν να τους ξοφλήσει με άλλο, πολύ πιο επικίνδυνο τρόπο.

Η Στέλλα στο μεταξύ μαθαίνει ποιος είναι ο Γιώργης και τι σχέση έχει με τον Βασίλη. Όμως που να βρει δύναμη να του πει την αλήθεια. Ο Βλάσης και η Μαρία έχουν επέτειο και η αναδρομή στο παρελθόν φέρνει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό μυστικό.

Μία αποκάλυψη για την Αλίκη απειλεί να τινάξει στον αέρα το σχέδιο της, ενώ την ίδια ώρα ο Άγγελος γνωρίζει τη Βάσω και της αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάτι στο παρελθόν τους που τους ενώνει.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 31 στις 28/11/2023
Επεισόδιο 31
Τρίτη

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σοκ: O Μάνος σαπίζει στον ξύλο τον…

Η Στέλλα αποφεύγει τον Βασίλη ο οποίος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει μεταξύ τους. Παράλληλα το όπλο που βρήκε η Χριστίνα στην κάμαρα του Πέτρου, προκαλεί αναστάτωση στην αυλή.

Ο Άγγελος δεν πείθεται από την δικαιολογία του Πέτρου και τον στριμώχνει προκειμένου να του πει την αλήθεια. Στο μεταξύ, ο Τρύφωνας έρχεται εκτάκτως στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά πλέον στην Ειρήνη για την κατάσταση της υγείας του.

Ο χρόνος του τελειώνει και πρέπει να είναι κοντά στην κόρη του. Ο Γιώργης ετοιμάζεται να πάει στην συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη με την Αλίκη, η οποία δεν υποπτεύεται ότι το ένοχο μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί άμεσα.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 32 στις 29/11/2023
Επεισόδιο 32
Τετάρτη

Η ειρήνη σε μία έξοδο της μυρίζει το άρωμα που είχε φτιάξει με τον Απόστολο και σοκάρεται. Πόσες αναμνήσεις και πόση μεγάλη αγάπη είχε μέσα του αυτό το άρωμα… Αναρωτιέται πως είναι δυνατόν αυτό το μπουκαλάκι να υπάρχει και σε ποια χέρια να βρίσκεται.

Το μπουκαλάκι με το άρωμα έχει καταλήξει τα χέρια της Λίνας η οποία ετοιμάζεται ενθουσιασμένη για την πρώτη της μέρα στο πλατό. Όμως το στενό μαρκάρισμα του πιεστικού Διονύση της δημιουργεί πρόβλημα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *