Η Μάγισσα: Ο Αντρέι οδήγησε την Πολυξένη στον θάνατο

 

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι οδήγησε την Πολυξένη στον θάνατο

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αντρέι οδήγησε την Πολυξένη στον θάνατο.Η Μάγισσα: Ο Αντρέι οδήγησε την Πολυξένη στον θάνατο

 

Δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της Μάγισσας, με τον θάνατο της Πολυξένης να πέφτει σαν βόμβα στον Πύργο των Λασκαραίων.

Πως θα γραφτεί το τέλος της;

Όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα, η Δαμιανή έχει αντιληφθεί ότι ο Αντρέι είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τον δολοφόνο του βρέφους της Μεταξίας. Η Θεοφανώ του έχει εκμυστηρευτεί ότι είδε σε όραμα την Πολυξένη να πνίγει το μωρό στο ποτάμι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Δημήτρης Αρχίζει Να Φοβάται

Όλες οι υποψίες του Αντρέι στρέφονται προς την Πολυξένη, που είναι το δεξί χέρι της Δαμιανής. Την παρακολουθεί και επιβεβαιώνεται για τα όσα του λέει η Θεοφανώ, αλλά είναι σίγουρος ότι η Πολυξένη είχε μαζί της και συνεργό.

Οι υποψίες του, τον οδηγούν στην Δαμιανή, εκείνη το μαθαίνει και δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά θα τα βάψει με αίμα. Αποφασίζει να σκοτώσει την Πολυξένη, για να προστατέψει τον εαυτό της και όλα όσα έχει καταφέρει με πανουργίες ως τώρα.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς Spoiler: Μεγάλη οικονομική καταστροφή για τον Στάθη

Ο θάνατος της Πολυξένης θα τους σοκάρει όλους και ο Τζανής χωρίς να ξέρει την πραγματική αλήθεια, στηρίζει την Δαμιανή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *